«Δεν έχω εύκολη εγκυμοσύνη αλλά…» - Η Ιωάννα Τούνη σπάει την σιωπή της για πρώτη φορά

Η απάντηση μέσα από τα social

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δεν έχω εύκολη εγκυμοσύνη αλλά…» - Η Ιωάννα Τούνη σπάει την σιωπή της για πρώτη φορά

Εδώ και δύο μέρες η είδηση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας αφού η γνωστή influencer το πήρε απόφαση και επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να γίνονται γονείς με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Μάλιστα αποκάλυψε πως είναι ήδη τριών μηνών έγκυος αλλά δεν ήθελε να το αποκαλύψει καθώς περνούσε μια δύσκολη ψυχολογικά περίοδο. Χιλιάδες ήταν αυτοί διάσημοι και μη που έσπευσαν να της ευχηθούν κάτω από την ανάρτησή της.

Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη δεν ήταν καθόλου εύκολοι

Σήμερα, το μεσημέρι της Τετάρτης 20/7 προχώρησε σε ακόμη μία αποκάλυψη σχετικά με την κατάστασή της τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της απαντώντας σε ερώτηση κάποιας διαδικτυακής φίλης σε direct message. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε «Η εμπειρία μου so far(βάζοντας όλες τις φατσούλες για να δείξει πως οι πρώτοι μήνες δεν ήταν καθόλου ρόδινοι για την ίδια)».

Συνέχισε: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη.. Αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Ζηλεύωωωωω».

Ιωάννα Τούνη για εγκυμοσύνη

H ανάρτηση της Αλεξανδράκη που ξεκαθαρίζει τα πάντα για Τούνη και Αλεξάνδρου

Η καλή φίλη και γειτόνισσα του ζευγαριού Δήμητρα Αλεξανδράκη, ανέβασε ένα μακροσκελές ποστ στο instagram με το οποίο ξεκαθάρισε τα πάντα καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που απόρησαν με τη στάση του Αλεξάνδρου, αφού είχαν περάσει πολλές ώρες από τη στιγμή της ανακοίνωσης και δεν είχε ανεβάσει κάτι σχετικό με την εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

16 Μαΐου !
Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου !
Σας είχα πει να θυμάστε αυτή την ημερομηνία !
2 άνθρωποι που υπέρ αγαπάω θα γίνουν γονείς !

Μπήκαμε στο γυμναστήριο , πήγαμε στη τουαλέτα , της έδειξα πως να κάνει το τεστ (γιατί δεν είχε ξανά κάνει η ξανθούλα μου) βγαίνει μου το δίνει και ρωτάει ,, ο σταυρός που βγάζει τι είναι ? Έχω μείνει παγωτό , κυριολεκτικά !!! Την κοιτάω, με ξανά ρωτάει και της λέω είσαι έγκυος??? Είσαι έγκυος !!
Ναι είσαι έγκυοοοος !!! Είσαι έγκυος !! Είσαι σίγουρα έγκυος !! Θα κανείς μωρό ! Θα γίνεις μάνα ! Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας ! Σοκκκ είσαι έγκυος !!!! Βγαίνουμε απ έξω γρήγορα μην μας πάρουν χαμπάρι από τα τόσα δάκρυα χαράς και λέω πρέπει να βγάλουμε μια φωτό όπως είμαστε να θυμόμαστε αυτή την ημέρα !

Όλα τα καλά του Θεού με τις ευλογίες Του, μέσα από από τη ψυχή μου να έχεις μια υπέροχη κύηση και μία εύκολη γέννα !
Υγεία και αγάπη να έχετε σε όλη σας τη ζωή !

Δίπλα σας πιο δυνατή και από βράχο θα προσπαθήσω να είμαι ! Όσο φόβο , άγχος αγωνία κι αν έχετε μόλις έρθει το αγγελούδι σας θα φύγουν όλα ! Ανθρώπινα πανέμορφα συναισθήματα στον έρχομαι ενός “φασολάκι”
Σαν μια γροθιά να μεγαλώσετε τον καρπό του έρωτα σας με την περίσσεια αγάπη και καλοσύνη που έχετε !
Σας αγαπάω ΑΠΕΙΡΑ
@j.touni
@dimitris_alexandrou

Το ποστ της Αλεξανδράκη για τους Τούνη και Αλεξάνδρου