Με δώρα επέστρεψε ο Νίκος Γιάννης από τα Μετέωρα - Ποιοι ήταν οι παραλήπτες

Οι αναρτήσεις στα social

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με δώρα επέστρεψε ο Νίκος Γιάννης από τα Μετέωρα - Ποιοι ήταν οι παραλήπτες

Ο Νίκος Γιάννης - ήταν από τους τελευταίους παίκτες, που αποχώρησαν από τον Άγιο Δομίνικο - επισκέφτηκε πριν λίγες μέρες τα Μετέωρα και γυρνώντας δε ξέχασε να φέρει δώρα στους φίλους του, Άρη Σοϊλέδη και Γιώργο Ταλάντσεβ. Συγκεκριμένα, πήρε ένα ιδιαίτερο και συμβολικό δώρο, μια εικόνα της Παναγίας από τα Μετέωρα τόσο για τον ένα όσο και για τον άλλο.

Οι αναρτήσεις Άρη και Τάλα με τα δώρα του Νίκου

Μάλιστα, οι παίκτες του Survivor 5 ανέβασαν και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram τα δώρα. Εκτός, από την εικόνα υπήρχε στο πακέτο και κάτι πιο... λαχταριστό!

«Είχε φέρει και γαλατόπιτα, τη φάγαμε χτες δεν έμεινε ούτε ένα κομμάτι» είπε στο βίντεό του ο Άρης. Η γαλατόπιτα ήταν διά χειρός της μαμάς του Νίκου.

Από ότι φαίνεται με Άρη και Τάλα παρέμεινε φίλος ενώ με κάποιους άλλους...

O Νίκος Γιάννης ήταν από τους τελευταίους παίκτες, που αποχώρησαν από τον Άγιο Δομίνικο και ουσιαστικά δεν κατάφερε να βρεθεί στον τελικό του Survivor 5. Παρ' όλα αυτά τον είδαμε στο θέατρο του Γαλατσίου με πολύ ανεβασμένη διάθεση να καμαρώνει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Και ενώ λοιπόν, τα έχει με όλους καλά, την Τετάρτη 6/7 ως καλεσμένος της εκπομπής ''Love it'' αποκάλυψε πως με τον Εμμανουήλ δε μίλησαν καθόλου. Μάλιστα ο Νίκος πληροφορήθηκε για ένα αρνητικό tweet, που έκανε ο κομμωτής προς το πρόσωπο του, με έντονους χαρακτηρισμούς, το οποίο όπως αποκάλυψε τον στεναχώρησε πολύ.

«Δε μιλήσαμε ποτέ. Στεναχωρήθηκα πολύ με το tweet, που έκανε στο πρόσωπο μου. Όσες διαφωνίες και να είχαμε με τον Κωνσταντίνο στο παιχνίδι, τις είχαμε λύσει και φεύγοντας του είχα πει, άντε με το καλό να τα πούμε έξω και στην Αθήνα να περάσουμε ωραία».