Έγινε γνωστό πριν λίγο - Τι συνέβη με τον γιο της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη

Ευχάριστα νέα για τον μικρό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγινε γνωστό πριν λίγο - Τι συνέβη με τον γιο της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη

Νονός έγινε ο μικρότερος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη το μεσημέρι της Τετάρτης 20/7. Ο 8χρονος Μιχαήλ λίγο μετά τις οικογενειακές τους διακοπές στην Χαλκιδική, βάφτισε το παιδί μιας κολλητής φίλης της παρουσιάστριας, με την ίδια να είναι φυσικά πολύ περήφανη.

Το όνομα που πήρε το δεύτερο παιδάκι της φίλης της είναι Άγγελος και μάλιστα η ίδια είναι και η νονά του μεγάλου γιου της Σίσσυς Χρηστίδου, Φίλιππου.

Την είδηση για τον γιο της την έκανε φυσικά γνωστή η παρουσιάστρια, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο.

«Σας έχω κάποια νέα. Και το όνομα αυτού Άγγελου. Σήμερα βαφτίσαμε της κολλητής μου, της παιδικής μου φίλης το παιδάκι, το γιο της. Της νονάς του Φίλιππου. Νονός ήταν ο Μιχαήλ μαζί με τον Νικόλα, άλλο ένα παιδάκι. Ήταν πάρα πολύ ωραία και συγκινητική ημέρα. Να μας ζήσει», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου σε μερικά βίντεο που ανέβασε.

Ο γιος της Χρηστίδου & και του Μαραντίνη έγινε νονός

Ο γιος της Χρηστίδου & και του Μαραντίνη έγινε νονός

Ο γιος της Χρηστίδου & και του Μαραντίνη έγινε νονός φωτογραφίες

Φωτογραφίες από το σπίτι που μένει η Σίσσυ Χρηστίδου με τα παιδιά της

Η Σίσσυ Χρηστίδου εδώ και περίπου ένα χρόνο έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι στην περιοχή των Βριλησσίων και όπως έχουμε δει μέσα από φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι πολύ εντυπωσιακό.

Τόσο όσον αφορά στην αρχιτεκτονική όσο και στην διακόσμηση είναι εξίσου συγκλονιστικό. Δεν περιμέναμε άλλωστε κάτι λιγότερο, καθώς η παρουσιάστρια έχει πολύ στιλ όταν έρχεται η ώρα της διακόσμηση της, μιας και το παλιό της σπίτι ήταν πολύ γουστόζικο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει συνδυάσει τα λευκά ντουλάπια & τον λευκό πάγκο της κουζίνας με το λευκό μάρμαρο του τοίχου. Υπέροχος συνδυασμός. Το λευκό έχει την τιμητική του και στο υπνοδωμάτιο. Φυσικά, στο σπίτι δεν θα μπορούσε να μην έχει βεστιάριό της.

Το σαλόνι, διαθέτει και δεύτερο όροφο με βιβλιοθήκη και ενεργειακό τζάκι, είναι άκρως εντυπωσιακό.

undefined

undefined

undefined