Οικογενειακές διακοπές για την Σίσσυ Χρηστίδου - Οι τρυφερές αναρτήσεις στα social

Που ταξίδεψε η όμορφη παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οικογενειακές διακοπές για την Σίσσυ Χρηστίδου - Οι τρυφερές αναρτήσεις στα social

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και απολαμβάνει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια η οποία έριξε αυλαία πριν από λίγο καιρό (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης) , έχει αποφασίσει να περάσει άπλετο χρόνο με την οικογένειά της.

Έτσι, η ίδια μαζί με τους δυο γιους της ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Συγκεκριμένα, ο πρώτος τους προορισμός ήταν η Χαλκιδική μιας και όπως έχει αποκαλύψει η γνωστή παρουσιάστρια αποτελεί ιδανικός μέρος για την ίδια. Συγκεκριμένα, η ίδια πέρα μαζί με τους γιους της βρίκσεται και ο αδερφός της, Γιάννης με τη δική του οικογένεια.

Οι αναρτήσεις της Σίσσυς Χρηστίδου από τις διακοπές της

Ανάρτηση Σίσσυς Χρηστίδου

Διακοπές για την Σίσσυ Χρηστίδου

Οικογενειακές δισκοπές για την Σίσσυ Χρηστίδου

Συνεργάτης της Χρηστίδου έδωσε τα χέρια για την επόμενη σεζόν με το Mega

Το διάστημα που μας πέρασε, από τα προγράμματα που έριξαν αυλαία, ήταν και αυτό της Σίσσυς Χρηστίδου (δείτε εδώ το πρόσφατο ξέσπασμά της) και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της, μαζί με τον Βασάλο στο πλευρό της, ο οποίος επέστρεψε για το φινάλε, και έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβρη.

Ωστόσο δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό, ποιοι συνεχίζουν μαζί της την νέα σεζόν και ποιοι φεύγουν, καθώς πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν τον συνεργάτη της Νίκο Συρίγο να αποχωρεί και να πηγαίνει αλλού, κάτι που διαψεύσθηκε σήμερα, Τρίτη 19/7.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνεργάτης της συναντήθηκε με τους επικεφαλής της εκπομπής στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει του νέου προγράμματος του Σεπτεμβρίου, διαψεύδοντας τις φήμες περί μετακόμισης του στον ΣΚΑΪ και σε άλλες εκπομπές με αυτό τον τρόπο.