Αυτός είναι ο άγνωστος αδερφός του Πάνου Βλάχου - Δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους

Οι αναρτήσεις του στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτός είναι ο άγνωστος αδερφός του Πάνου Βλάχου - Δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους

Ο Πάνος Βλάχος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μιας και του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες αναρτήσεις αλλά και να τοποθετείται δημόσια για διάφορα θέματα. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Αυτο που γνωρίζουν λίγοι για τον ίδιο είναι το γεγονός πως έχει έναν ακόμη αδερφό, τον Ορέστη. Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι αφού συνηθίζουν να περνούν μαζί όμορφο και δημιουργικό χρόνο.

Ο αδερφός του γνωστού ηθοποιού είναι επίσης αρκετά ενεργός στον λογαριασμό στα social καθώς όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες που συλλέξαμε είναι εξίσου γοητευτικός ωστόσο οι δυο τους θα έλεγε κανείς πως δεν μοιάζουν ιδιαίτερα.

Ο άγνωστος κούκλος αδερφός του Πάνου Βλάχου, Ορέστης

Ο Πάνος Βλάχος μαζί με τον αδερφό του

Πάνος Βλάχος και Ορέστης Βλάχος

Ο αδερφός του Πάνου Βλάχου

Ο αδερφός του Πάνου Βλάχου, Ορέστης

Δημόσιο ξέσπασμα από τον Πάνο Βλάχο - «Ο τρόπος τους είναι χυδαίος»

Ο Πάνος Βλάχος δε δίστασε και έκανε ένα δημόσιο ξέσπασμα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Gala, με τον ίδιο να σχολιάζει πως είναι χυδαίος ο τρόπος με τον οποίο προβάλλεται η προσωπική του ζωή και οι επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Ο γνωστός ηθοποιός εδώ και κάποια χρόνια έχει μετακομίσει με την σύντροφό του, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στις ΗΠΑ, όπου ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά.

Με αφορμή μία συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Gala, ο Πάνος Βλάχος βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για ένα θέμα που τον ενοχλεί αρκετά και έχει να κάνει με την αντιμετώπιση που έχει ο ίδιος και τα επαγγελματικά του κατορθώματα στον χώρο των media, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πριν από λίγο καιρό ποιο είναι το πράγμα που δε θα έκανε ποτέ του.

«Δεν μπορώ να βάλω μια λεζάντα για την Αμερική. Σίγουρα δεν ήρθα εδώ για να το παίζω μάγκας στην Ελλάδα, το οποίο είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις. Το πιο δύσκολο είναι να διατηρήσεις την καλλιτεχνική σου υπόσταση και τη δίψα σου για αυτό που έχεις ήδη πετύχει. Αν δεν το έχεις πετύχει πριν, είναι πιο εύκολα τα πράγματα, αν το έχεις ήδη επιτύχει στη χώρα σου, είναι πιο δύσκολο.

Ήρθα στην Αμερική για να γίνω καλύτερος σ’ αυτά που κάνω. Για να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

Ο τρόπος που χρησιμοποιείται στο στόμα των δημοσι­ογράφων είναι χυδαίος και βρίσκεται πολύ μακριά από τη δική μου πραγματικότητα. Γι’ αυτό και αποφεύγω να δίνω συνεντεύξεις, γιατί ζω στη δική μου παράλληλη πραγματικότητα, την οποία νομίζω δεν αξίζει τον κόπο να κάτσω να αναλύσω για να γίνω κατανοητός. Αν δεν με ξέρεις και δεν με ψάξεις, για μένα πιο γνωστό είναι το γεγονός ότι είμαι στην Αμερική ή με ποιον άνθρωπο έχω σχέση. Αυτή είναι η ταμπέλα που βάζεις εσύ σε μένα.

Είναι λιγότερο γνωστή η πορεία μου, τι τραγουδάω, τι φτιάχνω, με τι ασχολούμαι, τι κάνω, γιατί το κάνω, τι έκανα στην Ελλάδα, πώς μιλάω, με ποιους συναναστρέφομαι. Υπάρχουν, εγώ ία έχω εκφράσει, αλλά η ταμπέλα που μπαίνει είναι “Λος Αντζελες και η γκόμενά του, η προσωπική του ζωή”.

Οπότε από αυτό βγαίνουν τα συμπεράσματα, ενώ έχω εξίσου έντονη κατάθεση πολλών άλλων πραγμάτων. Αυτός είναι ο λόγος που έχω επιλέξει να εκφράζομαι σπάνια δημο­σίως», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Gala.

Πάνος Βλάχος συνέντευξη