Με σατέν ροζ φόρεμα και πορτοκαλί σανδάλια - Η Χριστιάνα Μπέτα απολαμβάνει την βόλτα της στα σοκάκια της Μυκόνου με καλή παρέα

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με σατέν ροζ φόρεμα και πορτοκαλί σανδάλια - Η Χριστιάνα Μπέτα απολαμβάνει την βόλτα της στα σοκάκια της Μυκόνου με καλή παρέα

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου είναι από τις γυναίκες εκείνες, που έκαναν οικογένεια αλλά παράλληλα έδωσαν πολύ μεγάλη βαρύτητα στην καριέρα τους. Σε καμία περίπτωση όμως αυτό δεν αναιρεί τη μεγάλη αγάπη, που έχει για τις δύο κόρες της, καθώς η ομοιότητα με τη μεγάλη της είναι τρομακτική.

Η Χριστιάνα έχει σπουδάσει Νομική στην Αγγλία και κάνει μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και είναι η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα.

Η Χριστιάννα γύρισε στο σπίτι της στην Αθήνα λόγω καλοκαιρινών διακοπών και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε μαζί με τον γοητευτικό καλό της φίλο, Ανέστη Ευαγγελόπουλο. Συγκεκριμένα, οι δυο τους ήταν στα Ματογιάννια της Μυκόνου και απολάμβαναν τη βόλτα τους στα σοκάκια του νησιού.

Η νεαρή κοπέλα φορούσε ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό outfit, που το είχε συνδυάσει με χρυσά κοσμήματα. Είχε επιλέξει ένα σατέν φόρεμα κοντό με έναν ώμο, που την κολάκευε ιδιαίτερα και ένα ζευγάρι πορτοκαλί ίσιο σανδάλι. Επίσης, κρατούσε μία μικρή πράσινη τσάντα ώμου και είχε χαλαρά πιασμένα τα μαλλιά της.

Από δίπλα της, την κρατούσε ο καλός της φίλος εξίσου κομψά ντυμένος με πουκάμισο με ιδιαίτερο ασπρόμαυρο σχέδιο και τζιν παντελόνι.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Χριστιάννας Μπέτα στη Μύκονο

Χριστιάνα Μπέτα στη Μυκονο

Χριστιάνα Μπέτα στη Μυκονο με παρέα

«Κόλαση» η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου - Δείτε το εντυπωσιακό κορμί της

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει δηλώσει σε αρκετές συνεντεύξεις της πως ειδικά τα χρόνια που ήταν μικρές οι κόρες της, φρόντισε να τις κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να έχουν μια φυσιολογική ζωή.

Από τότε όμως και οι δυο τις κόρες φαίνεται να έχουν μεγαλώσει ευχάριστα καθώς τις είδαμε πέρσι αφού ανέβηκαν στο stage για την απονομή βραβείου στη μητέρα τους στα MAD VMA.

Μάλιστα, η Χριστιάνα Μπέτα είχε δηλώσει τότε πως είναι «Τιμή και ευτυχία που φέτος εμείς σου δώσαμε αυτό το βραβείο. Σε ευχαριστούμε για ΟΛΑ, για το ήθος σου, την αγάπη σου και όλες τις θυσίες που έχεις κάνει για εμάς! Είσαι το βραβείο μας».

Πάντως, η κόρη της τραγουδίστριας έχει ξεχωρίσει και μέσα από τα social media. Αυτή τη φορά, η Χριστιάνα Μπέτα εντυπωσίασε με τα πλάνα της από τις διακοπές της.