Στιγμές χαλάρωσης για τη Μιμή Ντενίση - Στο ησυχαστήριο της στο Θεολόγο απολαμβάνει το καλοκαίρι μετά από δυο χρόνια

Η ανάρτηση στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές χαλάρωσης για τη Μιμή Ντενίση - Στο ησυχαστήριο της στο Θεολόγο απολαμβάνει το καλοκαίρι μετά από δυο χρόνια

Η Μιμή Ντενίση - η οποία πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και ''έριξε τσάμικα'' με το Λιάγκα - αυτή την περίοδο κάνει διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έτσι έχει χρόνο να ξεκουραστεί και να απολαύσει το προσωπικό της ησυχαστήριο - εκεί όπου βρίσκει τη γαλήνη της και της αρέσει να περνάει τα καλοκαίρια της. Το μέρος αυτό βρίσκεται στον Θεολόγο, όπου η αγαπημένη ηθοποιός έχει την εξοχική της κατοικία και πηγαίνει με τους φίλους της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Από εκεί δημοσίευσε και χτες Τετάρτη 20/7 δύο φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου την βλέπουμε χαρούμενη και ξέγνοιαστη. Φορώντας μια κομψή boho φούστα και ένα μωβ πουκάμισο, ανοιχτό στα χέρια, η Μιμή Ντενίση φωτογραφήθηκε στην αυλή του σπιτιού της με τα υπέροχα μωβ λουλούδια.

Η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση από το ησυχαστήριό της στον Θεολόγο

Η ίδια σημειώνει ενθουσιασμένη: «Επιτέλους διακοπές! Μετά από σχεδόν δυο χρόνια! Θεολόγος!»

Μιμή Ντενίση

«Αγαπιόμαστε βαθιά με την Μιμή»

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η ταινία που έσπασε τα box office τον φετινό χειμώνα έκανε πρεμιέρα και για τα θερινά μαγαζιά. Ο λόγος για την «Σμύρνη μου αγαπημένη» (δείτε εδώ σε ποιο κανάλι μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία). Στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας βρέθηκε η κάμερα του Happy Day, εξασφαλίζοντας δηλώσεις από τους συντελεστές και τους καλεσμένους.

Μάλιστα η παραγωγός και πρωταγωνίστρια Μιμή Ντενίση προανήγγειλε ότι το δεύτερο μέρος της ιστορίας θα γίνει σειρά και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις χωρίς να έχει καταλήξει ακόμα σε ποιο κανάλι θα προβληθεί.

Δίπλα της βρέθηκε και ο πρώην σύντροφός της, Σωτήρης Πολύζος, ο οποίος μίλησε για την σχέση του με την παραγωγό.

«Αγαπιόμαστε με τη Μιμή, δεν γίνεται πολύ πιστευτό. Δεν είναι μία αγάπη επιδερμική, είναι αγάπη βαθιά και ριζωμένη. Όταν χωρίσαμε, δεν μιλήσαμε για μήνες. Αν τότε με όλο αυτό που στον καθένα κόχλαζε και είχαμε αφήσει να το διοχετεύσουμε μέσα από κουβέντες, θα είχαμε κάνει μεγάλη ζημιά.

Την πρώτη νύξη την έκανα εγώ», πρόσθεσε.

.