"Θα κλάψουμε παρέα..." - Το σχόλιο της Βανδή στην ανάρτηση της Στεφανίδου για την αποφοίτηση της κόρης της

Περήφανες μαμάδες για τα κορίτσια τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μεγάλη χαρά και περηφάνια ένιωσαν πριν μερικές μέρες η Δέσποινα Βανδή και η Τατιάνα Στεφανίδου καθώς οι κόρες τους, Μελίνα και Λυδία, γιόρτασαν την αποφοίτησή τους από το Κολέγιο Αθηνών.

Στο πλευρό της 18χρονων κοριτσιών ήταν φυσικά οι δικοί της άνθρωποι, ανάμεσά τους η ηθοποιός και η παρουσιάστρια. Και οι 2 γυναίκες φυσικά δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram κοινές φωτογραφίες με τις κόρες τους από την τελετή της αποφοίτησης.

Την αντίστοιχη ανάρτηση την έκανε πρώτη η Δέσποινα Βανδή (δείτε την εδώ), ενώ χθες 20/7 την έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Και έρχεται αυτή η ώρα με τα ανάμεικτα συναισθήματα. Συγκίνηση, χαρά, υπερηφάνεια, ανησυχία και πόνος για τον επερχόμενο αποχωρισμό. Είναι η στιγμή της αποφοίτησης. Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει και ένα νέο, γεμάτο προκλήσεις ανοίγει. Υγεία και τύχη σου εύχομαι ψυχή μου. Σε λατρεύω» (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή στην ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου με την αποφοίτηση της κόρης της

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια ήταν χιλιάδες και ανάμεσα σε αυτά ήταν και της τραγουδίστριας.

«Να είναι υγιείς και καλότυχες Τατιάνα μου να τις καμαρώνουμε!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή με την Τατιάνα Στεφανίδου να απαντάει: «Ευχαριστώ Δέσποινα μου. Όταν φύγουν από Σεπτέμβρη θα έρθω να κλάψουμε παρέα».

Το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή στην ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου με την αποφοίτηση της κόρης της 

Η Περουβιανή σύντροφος του γιου της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευγγελάτου

Ο 22χρονος γιος της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου δεν θέλει να τραβάει την προσοχή πάνω του παρόλο που οι γονείς του είναι διάσημοι. Μάλιστα, σπάνια κάνει και αναρτήσεις στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Ο πιο πρόσφατες που έχει αναρτήσει είναι μια από έξοδο του, αλλά και μια όπου ποζάρει με την κούκλα σύντροφο του που έχει καταγωγή από το Περού.

Ο Νικόλας Ευαγγελάτος γνωρίστηκε με την Marie Riesser στο πανεπιστήμιο όπου και οι δύο σπουδάζουν Νομική στο Λονδίνο (δείτε το σπίτι του στην Αγγλία), ενώ τα Χριστούγεννα του 2020 τα πέρασαν μαζί στην Αθήνα.

Η νεαρή έχει γνωρίσει μάλιστα τους δυο παρουσιαστές γονείς του οι οποίοι την έχουν εγκρίνει αν θυμηθούμε πως στην πρώτη φωτογραφία που είχαν αναρτήσεις τους είχε σχολιάσει η Τατιάνα Στεφανίδου.