«Δεν ήρθε κανένα...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ελένης Γερασιμίδου για τη φωτιά στην Πεντέλη

«Στις τέσσερις το πρωί...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δεν ήρθε κανένα...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ελένης Γερασιμίδου για τη φωτιά στην Πεντέλη

Tο μεσημέρι της Τετάρτης 20/7, έγινε γνωστό πως, εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε την Τρίτη 19/7 στην Πεντέλη, το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου και του Αντώνη Ξένου τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς.

Η ηθοποιός μίλησε το πρωί της Πέμπτης 21/7 στην Μαρία Αναστασοπούλου και την εκπομπή «Σήμερα» ενώ χθες στην κάμερα του Alpha τώρα, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις της Ελένης Γερασιμίδου για τη φωτιά στην Πεντέλη

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Γερασιμίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μπορούν να διορθωθούν ορισμένες ζημιές αλλά όχι αυτά που χάθηκαν. Αυτά τελείωσαν. Το σπίτι θα γίνει πιο μικρό, δεν πειράζει, έχουμε ζήσει και σε χειρότερα αλλά απαιτεί χρήμα και χρόνο.

Δυστυχώς αυτά που έμειναν, αυτή τη στιγμή, δεν είναι κατοικήσιμα διότι δεν υπάρχει ούτε νερό ούτε ρεύμα. Ήταν η μόνιμη μας κατοικία εδώ και πάρα πολλά χρόνια και την κάναμε με τους κόπους μιας ζωής».

«Το καταλάβαμε κατά τις τέσσερις το πρωί αλλά δεν φανταζόμασταν την εξέλιξη. Επειδή μας έχει συμβεί πάρα πολλές φορές εκεί στη γειτονιά μας, έχουμε δηλαδή κινδυνεύσει πολλές φορές να καούμε αλλά πρώτη φορά καήκαμε!

Στις τέσσερις το πρωί φύγαμε γιατί ήταν αφόρητος ο καπνός. Δεν βλέπαμε για να φύγουμε. Δεν ήρθε κανένα μήνυμα από το 112, τίποτα. Φύγαμε και βγήκαμε στο δρόμο, στη Μαραθώνος μαζί με άλλο κόσμο που έφυγε από τα σπίτια του» συμπλήρωσε η Ελένη Γερασιμίδου στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Εικόνες φρίκης - Τα πρώτα πλάνα από το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου μετά από την φωτιά στην Πεντέλη

Συντετριμμένη η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Alpha τώρα, για να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη. Η εκπομπή εξασφάλισε μάλιστα κάποια πλάνα από την κατοικία της ηθοποιού δείχνοντας πως η ζημιά που έχει γίνει στο ισόγειο είναι ανεπανόρθωτη, καθώς δεν υπάρχει τίποτα στο εσωτερικό της που να μπορεί να διασωθεί.