"Σάλος" στην συναυλία της Καίτης Γαρμπή - Μαμά και γιος τα "έδωσαν" όλα στη σκηνή

Οικογενειακή υπόθεση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Καίτη Γαρμπή, αφού τελείωσε η καραντίνα και ανάρρωσε από τον κορωνοϊό, ξεκίνησε τις εμφανίσεις της από το Θέατρο Άλσος και μαζί της βρέθηκε και ο γιος της, Δημήτρης Σχοινάς. Οι δυο τους έδωσαν μία υπέροχη μουσική "παράσταση" και ξεσήκωσαν τον κόσμο που τους παρακολουθούσε. Φυσικά, ως μητέρα η τραγουδίστρια έδωσε και θα συνεχίσει να δίνει την ευκαιρία στο παιδί της να αναδειχθεί και να μάθει για τον χώρο αυτό αποκτώντας όλο και περισσότερη εμπειρία.

Εκείνη φορούσε ένα tribal φόρεμα το οποίο ήταν και κοντό, με φαρδιά μανίκια τύπου νυχτερίδας, που είναι και το στυλ ρούχων που επιλέγει να φοράει στις περισσότερες εμφανίσεις της, ενώ ο νεαρός Δημήτρης ήταν ντυμένος στα λευκά, γεγονός που τον έκανε να λάμπει ακόμη περισσότερο πάνω στη σκηνή.

Η Καίτη Γαρμπή με τον Δημήτρη Σχοινά στην συναυλία τους

Δημήτρης Σχοινάς

Δημήτρης Σχοινάς - συναυλία

Καίτη Γαρμπή

Καίτη Γαρμπή - συναυλία

Καίτη Γαρμπή - γιος

«Έχει τα καλύτερα...» - Τους άφησε όλους ''κάγκελο'' με όσα είπε για τον γιο της

H Καίτη Γαρμπή ήταν ένα από τα πολλά ονόματα καλλιτεχνών, που βρέθηκαν στην απονομή βραβείων mad, και στη συνέχεια παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή ''Ελένη'', τις οποίες παρακολουθήσαμε την Πέμπτη 23/6.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μεταξύ των ανέφερε μίλησε και για τον αγαπημένο της γιο τον Δημήτρη, ο οποίος έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο, όπου ανήκουν και υπηρετούν όλα αυτά τα χρόνια οι γονείς του. Η Καίτη, που έχει μια πολύ τρυφερή και ιδιαίτερη σχέση με το παιδί της, του ευχήθηκε η πορεία του να είναι πιο λαμπρή και από των γονιών του.

«Είμαι περήφανη για τον Δημήτρη γιατί ο κόσμος τον υποδέχεται ζεστά και εκείνος είναι όλο και καλύτερος. Είναι ένα παιδί συναισθηματικό, το έχει η οικογένεια αυτό. Έχει τα καλύτερα στοιχεία από μέσα μας και μακάρι να γίνει καλύτερος από μας».