Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Έγινε γνωστό πως...

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Έγινε γνωστό πως...

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης καθώς αυτή τη περίοδο πραγματοποιεί την καλοκαιρινή του περιοδεία όπου μάλιστα στο πλευρό του βρίσκεται και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη όπου τους είδαμε πρόσφατα να κάνουν σε συναυλία τους στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media μιας και του αρέσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από τα επαγγελματικά του μιας και την προσωπική του ζωή έχει επιλέξει να την κρατήσει φανερά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά από το σούσουρο που πραγματοποιήθηκε αναφιρκά με τον χωρισμό του το προηγούμενο καλοκαίρι με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν δίστασε να ανακοινώσει πως πρόκειται να βγει το νέο του άλμπουμ. Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε χαρακτηριστικά πως: «"10 Όψεις της Αγάπης". Έρχεται στο @spotify ένα άλμπουμ από αγαπημένα μας τραγούδια και ανυπομονώ να το ακούσουμε παρέα!».

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η καταγωγή και η ζωή του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του είναι αναντίρρητα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος είναι μουσικός, τραγουδιστής και συνθέτης. Υπήρξε μάλιστα και παραγωγός, ενορχηστρωτής και στιχουργός. Θεωρείται από τους δημοφιλέστερους και εμπορικότερους σύγχρονους καλλιτέχνες, έχοντας στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες όπως Μόνο στα όνειρα, το Πάρτι, το Κρυφό φιλί, το Πιο Πολύ, και άλλες.

Πάμε λοιπόν να μάθουμε δύο παραπάνω πράγματα για εκείνον, που πρόσφατα πέρασε και μια περιπέτεια με την υγεία του.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι μέλος του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και μάλιστα ανακηρύχθηκε από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη «Καλλιτέχνης Ελπίδας 2019-2021». Σπούδασε Μουσική στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου και στη Βασιλική Ακαδημία Μουσικής του Λονδίνου από όπου αποφοίτησε διπλωματούχος στο πιάνο, στη κιθάρα και στα ανώτατα θεωρητικά μαθήματα. Το 1994 πήρε μέρος στον διαγωνισμό ταλέντων «Αφετηρίες» που προβλήθηκε στο ΡΙΚ πρώτος μεταξύ 1000 διαγωνιζομένων. Επίσης, την ίδια χρονιά, συμμετείχε στον «Παγκύπριο Διαγωνισμό Τραγουδιού» με το τραγούδι Η δική μου Ιστορία όπου και πήρε το πρώτο βραβείο.[εκκρεμεί παραπομπή]

Στην Κύπρο κυκλοφόρησε τους δίσκους: «Σενάριο» (1995), «Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη» (1997), «Επαφή» ([1998). Παράλληλα με τη δισκογραφία συμμετείχε στην μουσική παραγωγή του Σταύρου Σιδερά «Πυγμαλίων». Τον Μάιο του 1998 εκπροσώπησε την Κύπρο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, συνθέτοντας και ερμηνεύοντας το τραγούδι «Γέννεσις».

Η καταγωγή του πρώην συντρόφου της Μακρυπούλια, Μιχάλη Χατζηγιάννη

Στην Αθήνα γνωρίστηκε με τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο και επιλέχθηκε να τραγουδήσει στο άλμπουμ «Άγγιγμα Ψυχής» που περιέχει την μουσική και τα τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς του Αντέννα και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1998.Το Μάρτιο του 2000 ο Χατζηγιάννης κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο στην Ελλάδα.Έπειτα τα "Κρυφό Φιλί","Μόνος Μου" ,"Ακατάλληλη Σκηνή" και "Live" έγιναν όλα τριπλά πλατινένια και τον καθιέρωσαν στα ραδιόφωνα και στις sold out συναυλίες του. Το τραγούδι του "Δε φεύγω" κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ελληνικού τραγουδιού στα πρώτα μουσικά βραβεία Κύπρου το 2006.