Στιγμές ευτυχίας για την Καλομοίρα και την οικογένεια της

«Το πολύτιμο κοριτσάκι μου....»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Καλομοίρα και την οικογένεια της

Η πολυαγαπημένη Καλομοίρα εδώ και μέρες έχει εγκαταλείψει προσωρινά την Αμερική, για να έρθει στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για διακοπές. Είχε κάνει ήδη γνωστό πως πέρα από τα ελληνικά νησιά θα επισκεφτεί και την Ευρώπη.

Η τραγουδίστρια, η οποία συνηθίζει να είναι αρκετά ενεργή στα social media και να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, το ίδιο έκανε και σήμερα Πέμπτη 21/7 προκειμένου να ευχηθεί και δημόσια στην αγαπημένη της κορούλα, που έκλεισε τα έξι της χρόνια.

Μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία μακροσκελή ανάρτηση με μερικές φωτογραφίες της μικρής καθώς και ένα βίντεο από όταν ήταν μωράκι.

Η ανάρτηση της Καλομοίρα για τα 6α γενέθλια της κόρης

«Το πολύτιμο κοριτσάκι μου έγινε 6 ετών σήμερα. Πόσο πολύ σε αγαπώ - τα λόγια δεν μπορούν να εξηγήσουν αυτά που νιώθω. (Και τα αδέρφια σου φυσικά). Σας εύχομαι μια ζωή αγάπη, ευτυχία, βαθιά βαθιά χαρά από μέσα και τόσο πολύ γέλιο.

Η ζωή είναι δύσκολη, αλλά είναι και όμορφη. Η ζωή δεν είναι τέλεια, αλλά αξίζει να τη ζεις. Υπάρχει περισσότερο καλό στον κόσμο από κακό και υπάρχει καλό σε όλους μας ακόμα και στις χειρότερες μέρες μας. Είθε να μοιραζόμαστε την ειρήνη σε αυτόν τον κόσμο… ειδικά για όλα τα παιδιά μας.

Ας μην ξεχνάμε τι έχει σημασία στη ζωή. Η επιτυχία είναι διασκέδαση, αλλά η οικογένεια και η αγάπη είναι το παν. Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου. Η μαμά σε αγαπάει», έγραψε χαρακτηριστικά η Καλομοίρα στη λεζάντα της.

κορη Καλομοιρας 6

κορη Καλομοιρας

κορη Καλομοιρας γενεθλια

Οι οικογενειακές φωτογραφίες της Καλομοίρας από το ταξίδι στην Ιταλία

Όπως βλέπουμε από τις αναρτήσεις της γλυκιάς τραγουδίστριας, κάνει το γύρο της Ιταλίας μαζί με τον άντρα της και τα πανέμορφα παιδιά τους. Είναι όλοι ευδιάθετοι και χαμογελαστοί και δε θα μπορούσαν να είναι και αλλιώς, αφού περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Η ίδια έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη για την οικογένειά της: «Η οικογένεια που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Λατρεύω τα παιδιά μου και απολαμβάνω τον ρόλο μου ως μαμά. Βέβαια, όπως σου είπα και πριν, υπήρξαν και δυσκολίες. Δεν είναι όλα ρόδινα σε ένα γάμο». Ωστόσο βλέπουμε μέχρι στιγμής πως τα καταφέρνουν μια χαρά και παραμένουν πολύ αγαπημένοι.

Όπως βλέπουμε από το instagram της έχουν επισκεφτεί μέχρι στιγμής το Βατικανό, τη Φλωρεντία, αλλά και την Πίζα.

Η Καλομοίρα με τα παιδιά της στο Βατικανό

Οικογενειακή φωτογραφία της Καλομοίρας από το Βατικάνό

Η Καλομοίρα στη Φλωρεντία

Η Καλομοίρα στον Πύργο της Πίζας