Με καυτό μίνι φόρεμα με σκίσιμο στο στήθος - Τα "έσπασε" στα μπουζούκια η Ανδρομάχη στο πλευρό του Αργυρού

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με καυτό μίνι φόρεμα με σκίσιμο στο στήθος - Τα

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου μετά την Eurovision, παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό, έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια της, ενώ σημαντικό ρόλο έχουν παίξει και οι εμφανίσεις της στα νυχτερινά κέντρα, με παράδειγμα την συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν τις προάλλες στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Θοδωρής Φέρρης και τραγούδησαν μαζί του ξεσηκώνοντας το κοινό που παρακολουθούσε ενθουσιασμένο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ανδρομάχη Δημητροπούλου στα μπουζούκια

Η ίδια φορούσε ένα "καυτό" μίνι φόρεμα με σκίσιμο στο στήθος (το οποίο μπορείς να δεις πως να το αντιγράψεις πολύ οικονομικά εδώ), αφήνοντας τα μαλλιά της λιτά και χωρίς πολλά κοσμήματα. Για να ολοκληρώσει το σύνολό της επέλεξε μπεζ - καφέ πέδιλα με τακούνι και ένα γαλάζιο τσαντάκι. Ο τραγουδιστής, από την άλλη, ήταν πιο χαλαρός, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και ένα μαύρο τζιν παντελόνι.

Ανδρομάχη Δημητροπούλου

Ανδρομάχη Δημητροπούλου - Θοδωρής Φέρρης

Ανδρομάχη - Θοδωρής Φέρρης

Κωνσταντίνος Αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός - Θοδωρής Φέρρης

«Ζούμε μεγάλες στιγμές!»

Η Ανδρομάχη - η οποία πρόσφατα εθεάθη στα σοκάκια της Μυκόνου χεράκι χεράκι με το σύντροφο της- βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, την Πέμπτη 23/6, όπου παραχώρησε δηλώσεις αλλά τραγούδησε κιόλας. Δεν έλειψαν, βέβαια, τα ευτράπελα καθώς είδαμε την παρουσιάστρια να βρίσκεται μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό, το οποίο σχολίασε πολύ ωραία και χιουμοριστικά, πάντα ετοιμοπόλεμη σε κάτι τέτοια.

Η Ελένη Μενεγάκη μόλις την είδε της ζήτησε να συστήσει τους δύο συνεργάτες της και εκείνη είπε «Ο Κωνσταντίνος στα πλήκτρα και στην κιθάρα, ο… Ε, παιδιά συγνώμη πρώτη φορά συνεργαζόμαστε! Το όνομά σου;»!

Και η παρουσιάστρια ξέσπασε σε γέλια: «Ζούμε μεγάλες στιγμές! Η μουσική ενώνει»!

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στην Ελένη ότι από μικρή ηλικία ήξερε θα ασχοληθεί μόνο με αυτό.

Η Ανδρομάχη ασχολείται εδώ και 8 χρόνια με το τραγούδι, παρά τις όποιες αντιθέσεις είχαν στην αρχή οι γονείς της.

‘Όπως εξομολογήθηκε, έδωσε δύο φορές πανελλήνιες, ώστε να καταφέρει να περάσει στην Αθήνα με απώτερο σκοπό να βρεθεί στην πρωτεύουσα για να κυνηγήσει το όνειρό της και παράλληλα να έχει την κατάλληλη δικαιολογία για να το ανακοινώσει στην οικογένειά της.

Στην απόφασή της να ασχοληθεί τελικά και αποκλειστικά με το τραγούδι, η νεαρή τραγουδίστρια σχολίασε:

«Επειδή γενικά είμαι καλό παιδί, η ένσταση της οικογένειας μου ήταν εάν θα τα καταφέρω στο χώρο της νύχτας».