Πιασμένοι χεράκι χεράκι στα στενά της Μυκόνου - Full in love η Ανδρομάχη με τον σύντροφό της

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το τριήμερό τους στο νησί των Ανέμων

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πιασμένοι χεράκι χεράκι στα στενά της Μυκόνου - Full in love η Ανδρομάχη με τον σύντροφό της

Λίγες εβδομάδες μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision, η Ανδρομάχη έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της στην Ελλάδα και έτσι αποφάσισε να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο, μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Ανδρέα Παπαγιαννακόπουλο.

Η τραγουδίστρια είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Εκείνη και ο σύντροφός της, περπάτησαν χέρι - χέρι στα γραφικά στενά του νησιού, ενώ απόλαυσαν αγκαλιασμένοι το ποτό τους σε γνωστό μαγαζί του νησιού.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στο νησί των Ανέμων και έτσι απαθανάτισε το ευτυχισμένο ζευγάρι χαμογελαστό και ξέγνοιαστο.

Φωτογραφίες της Ανδρομάχης με τον σύντροφό της στη Μύκονο

Ανδρομάχη Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος Μύκονος
Ανδρομάχη Μύκονος

Το παράπονο της Ανδρομάχης για τη Eurovision

Η τραγουδίστρια παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή Happy day, και αναφέρθηκε στο παράπονό της και γενικότερα στα συναισθήματά της για το γεγονός πως την αντιμετώπισαν σαν ξένη εδώ στην Ελλάδα.

«Έχω μια γεύση πάρα πολύ γλυκιά γιατί ήταν πραγματικά μοναδική εμπειρία και μας λείπει πάρα πολύ το Τορίνο και αυτό που ζούσαμε. Γενικά, το μόνο πράγμα που με πικραίνει, για να το πω έτσι, είναι ότι είμαι μία Ελληνίδα που ζει στην Ελλάδα.

Είμαι Ελληνίδα καλλιτέχνης, Έλληνες με ακούνε, για Έλληνες, κυρίως, τραγουδάω, και για τους Έλληνες και για τους Κύπριους εννοείται, και με ενόχλησε λίγο το ότι είδα μια αντιμετώπιση σαν να είμαι κάποια ξένη, από κάπου αλλού, δεν ξέρω πώς να το πω», είπε η Ανδρομάχη.

«Αυτό με ενόχλησε», τόνισε κλείνοντας η Ανδρομάχη.