Ηθοποιός από το «Τατουάζ» ανακοίνωσε πως είναι έγκυος - Πόζαρε με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Ποια είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ηθοποιός από το «Τατουάζ» ανακοίνωσε πως είναι έγκυος - Πόζαρε με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Το ευρύ κοινό γνώρισε την Σίσσυ Δαμουλάκη μέσα από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του ALPHA «Τατζουάζ» όπου αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός υποδυόταν στη σειρά την Κρητικιά υπαστυνόμο “Ειρήνη Αναγνωστάκη” όπου είχε "κλέψει" για τα καλά τις εντυπώσεις.

Πλέον η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Δαμουλάκη έχει έναν λόγο παραπάνω να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μεταξύ άλλων, έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως πρόκειται να γίνει πρώτη φορά μητέρα ποζάροντας με την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Ορθοστασία κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι σημαντικό να συνοδεύεται από παπούτσια κατάλληλα…». Βέβαια, δεν είναι η μόνη από την σειρά που περιμένει παιδάκι (δείτε εδώ ποια είναι)

Η ανάρτηση της Σίσσυς Δαμουλάκη

Στιγμές ευτυχίας για πρώην ηθοποιό του Τατουάζ - Είναι έγκυος

Μια πολύ όμορη περίοδο στη ζωή της διανύει πρώην ηθοποιός της σειράς Τατουάζ, που είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Εκτός του ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι, ο αγαπημένος της, της έκανε και πρόταση γάμου.

Η ίδια είχε βρεθεί καλεσμένη σε γάμο και κρατώντας την ανθοδέσμη που έπιασε από τη νύφη, εκείνος γονάτισε και της ζήτησε να γίνει και επίσημα η γυναίκα του.

Αυτή η ηθοποιός του Τατουάζ είναι έγκυος και θα παντρευτεί

Ο λόγος για την Μαρία Κωνσταντίνου, που υποδύθηκε την νταντά της Λήδας, η οποία μάλιστα είναι και στην πραγματικότητα κόρη της. Εκτός ωστόσο από την Τζουλιάνα (όπως είναι το πραγματικό της όνομα), έχει ακόμη μια κόρη.

Η ηθοποιός λοιπόν είναι τρισευτυχισμένη και ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας της.

Έγκυος η Μαρίνα Κωνσταντίνου από το Τατουαζ