Τρελά ερωτευμένοι κρατιούνται από το χέρι στο θέατρο - Η σπάνια εμφάνιση Τσαφούλια και Μενενάκου

Το ζευγάρι βρέθηκε στην παράσταση «Δώρο Γενεθλίων»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τρελά ερωτευμένοι κρατιούνται από το χέρι στο θέατρο - Η σπάνια εμφάνιση Τσαφούλια και Μενενάκου

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας και η Άννα Μενενάκου είναι ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz, που συνήθως κρατάνε μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική τους ζωή, αφού προτιμούν να τους θαυμάζουν όλοι για τα επαγγελματικά τους. Το ζευγάρι ωστόσο βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18/7 στο θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Δώρο Γενεθλίων» και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε πολύ αγαπημένους να κρατιούνται από το χέρι.

ο γνωστός σκηνοθέτης άλλωστε που συχνά κάνει δηλώσεις που χαίρουν της εκτίμησης από τον κόσμο για διάφορα κοινωνικά θέματα, έχει δηλώσει και σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του influencer, και ότι θέλει να τον θυμούνται όλοι για τα έργα του. Μάλιστα στράφηκε και κατά αυτής της κατηγορίας ανθρώπων, θεωρώντας ότι κατευθύνουν με άσχημο τρόπο την σκέψη των αναθρώπων.

Η σπάνια κοινή εμφάνιση Τσαφούλια και Μενενάκου στο Θέατρο

Εκεί λοιπόν απόλαυσαν την παράσταση ενώ δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν τόσο οι δυο τους όσο και μαζί με την ηθοποιό Μαριάννα Τουμασάτου, αλλά και την Πέγκυ Ζήνα.

Τσαφούλιας και Μενενάκου ποζάρουν αγκαλιά με την Πέγκυ Ζήνα και τη Μαριάννα Τουμασάτου

Τσαφούλιας και Μενενάκου κρατιούνται χέρι - χέρι στο Θέατρο

«Δεν τον βάζω πάνω από τη δουλειά μου», είχε αποκαλύψει η Μενενάκου για τη σχέση τους

Η Άννα Μενενάκου είχε βρεθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή του Open, Ποιος είναι πρωινιάτικα, το πρωί της Τρίτης 24/5, και συνομιλώντας με την Μπέτυ Μαγγίρα προχώρησε σε αποκαλύψεις για την γνωριμία της με τον γνωστό σκηνοθέτη, Σωτήρη Τσαφούλια, ο οποίος έχει μιλήσει πολλές φορές για την σχέση τους και, μάλιστα, με τα πιο γλυκά λόγια.

Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πως η πρώτη φορά που είδε τον, πλέον, σύζυγό της ήταν στα βραβεία για μία από τις ταινίες του, ωστόσο όσο κι αν είχε εντυπωσιαστεί δεν συνέβη τίποτα παραπάνω μεταξύ τους. Η σύνδεση έγινε μετά από πολλά χρόνια και από τότε είναι αχώριστοι Βέβαια, η ίδια ξεκαθαρίζει πως παρά τον δυνατό τους δέσιμο, η δουλειά της είναι εξίσου σημαντική και δεν θα την θυσίαζε για χάρη του.

«Η πρώτη γνωριμία έγινε στο θέατρο, τότε εγώ έπαιζα με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και είχε πάρει ο Βλαδίμηρος ένα βραβείο για την πρώτη ταινία του Σωτήρη, τον Κοινό Παρανομαστή. Εγώ εντυπωσιάστηκα όταν τον είδα, αλλά μετά ξεχάστηκε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μετά πέρασαν τα χρόνια και όταν κάναμε το «Δείπνο Ηλιθίων» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ερχόταν. Δεν με θυμόταν από την πρώτη φορά. Ο Σωτήρης είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ στοχοπροσηλωμένος σε ό,τι κάνει. Μετά την πρεμιέρα, το 2018 σμίξαμε.

Έγινε ο πρώτος κύκλος της σειράς που δεν έπαιζα εγώ, ήμασταν στην αρχή. Δεν ήθελα πολλή εμπλοκή. Ο Σωτήρης είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου και δεν τον βάζω μπροστά από τη δουλειά».