Ντίνα Κώνστα: Ετοιμάζεται θεατρική παράσταση αφιερωμένη στην αείμνηστη ηθοποιό

Ποια θα είναι η πρωταγωνίστρια;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ντίνα Κώνστα: Ετοιμάζεται θεατρική παράσταση αφιερωμένη στην αείμνηστη ηθοποιό

Η είδηση του θανάτου της Ντίνας Κώνστα άφησε μια μεγάλη θλίψη και ένα απέραντο κενό τόσο στο χώρο του θεάματος όσο και στο απλό κοινό. Η γνωστή ηθοποιός είχε διαπρέψει τόσο μέσα από τις τηλεοπτικές παραγωγές όσο και από το θεατρικό σανίδι. Για το λόγο αυτό η επιτυχημένη παράσταση με τίτλο “Σωτηρία με λένε” επιστρέφει τη νέα θεατρική σεζόν στο Θέατρο Μικρό Χορν αφιερωμένη στη μνήμη της Ντίνας Κώνστα και της δημοσιογράφου και συγγραφέα Σοφίας Αδαμίδου.

Ο θάνατος της πολυτάλαντης ηθοποιού όπως ήταν φυσικό σήκωσε κύμα δημοσιεύσεων και δηλώσεων ειδικότερα από αγαπημένους της συνεργάτες, με την οποία έζησαν αξέχαστες στιγμές. Μάλιστα και το τηλεοπτικό κανάλι «Mega», μέσα από το οποίο δοξάστηκε σε μερικούς από τους καλύτερους ρόλους της, της ετοίμασε ένα υπέροχο αφιέρωμα μέσα από το οποίο την αποχαιρετά για όλες της τις ερμηνείες.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκτέλεση της θεατρικής παράστασης «Σωτηρία με Λένε»

Αυτή τη φορά η Κάτια Γκουλιώνη θα ερμηνεύσει τον ομώνυμο ρόλο κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής
«Σωτηρία με λένε

Θέατρο Μικρό Χορν Τετάρτη με Κυριακή

Το έργο της Σοφίας Αδαμίδου που αποτελεί ένα αφήγημα με στιγμές και αναμνήσεις από τη ζωή της Σωτηρίας Μπέλλου, της σπουδαίας γυναικείας μορφής του λαϊκού και ρεμπέτικου τραγουδιού θα παρουσιαστεί από τον Νοέμβριο με συνοδεία ζωντανής μουσικής, στο θέατρο Μικρό Χορν, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαγεωργίου. Στο ρόλο της Σωτηρίας, η Κάτια Γκουλιώνη.

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Σοφίας Αδαμίδου και της Ντίνας Κώνστα».

Μια άλλη ''Ντένη Μαρκορά'' - Αυτή την ηθοποιό είχε προτείνει η παραγωγή προτού πάρει το ρόλο η Ντίνα Κώνστα

Η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού Ντίνας Κώνστα σκόρπισε τη θλίψη σε φίλους, γνωστούς, θαυμαστές και συνεργάτες που ένας - ένας έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν με τον τρόπο τους. Αναρτήσεις αλλά και αφιερώματα για τη ζωή της ηθοποιού έχουν κατακλύσει τα social media αλλά και τα κανάλια. Μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκάλυψε πως αρχικά υπήρχε άλλη ηθοποιός που προοριζόταν να παίξει το ρόλο της Ντένης Μαρκορά, ωστόσο τελικά η Ντίνα Κώνστα προηγήθηκε.

H κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» συνάντησε την Παλαιολόγου και τον Οδυσσέα Σταμούλη και οι δυο τους θυμήθηκαν άγνωστα περιστατiκά από τα γυρίσματα της σειράς, αποκαλύπτοντας trivia για τους πρωταγωνιστές που άφησαν ιστορία στην ιδiωτική τηλεόραση και που μέχρι σήμερα λίγοι γνώριζαν.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής αποκάλυψε αρχικά πως η αρχική σκέψη του επιτυχημένου συγγραφικού διδύμου για τον ρόλο της μητέρας του Κωνσταντίνου Μαρκορά, Ντένης δεν ήταν η Ντίνα Κώνστα αλλά η Νόνικα Γαληνέα.

Τη Νονίκα Γαληνέα είχε υποδείξει αρχικά η παραγωγή για το ρόλο της Ντένης Μαρκορά

Μάλιστα, όπως φαίνεται ούτε ο Νίκος Σεργιανόπουλος και η Εβελίνα Παπούλια ήταν η αρχική σκέψη των σεναριογράφων, καθώς όπως είπε η ηθοποιός, οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι του Κωνσταντίνου και της Μαρίνας, είχαν γραφτεί αρχικά για τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Ελένη Κούρκουλα.