''Είχαμε ξεχάσει τελείως τον δικό μας γάμο - Το ζευγάρι που απορροφήθηκε από τη συνάντηση με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Άφλεκ

''Ούρλιαζαν από χαρά...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Είχαμε ξεχάσει τελείως τον δικό μας γάμο - Το ζευγάρι που απορροφήθηκε από τη συνάντηση με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ξεσήκωσαν κύμα ενθουσιασμού όταν αποκάλυψαν αιφνιδίως ότι επιτέλους μετά από είκοσι χρόνια, χωρισμών και επανασυνδέσεων, ανέβηκαν επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους έγινε το Σάββατο στο Λος Άντζελες και όπως ήταν φυσικό επισκίασε οποιαδήποτε άλλη τελετή γινόταν την ίδια ώρα. Τόσο πολύ μάλιστα, που όπως δήλωσε ένα ζευγάρι, που παντρευόταν ταυτόχρονα ξέχασαν το γάμο τους.

Οι δυο τους δεν ενημέρωσαν κανέναν για αυτή την ιερή μέρα, παρά μόνο πολύ κοντινούς συγγενείς και ελάχιστους φίλους. Εξασφάλισαν ότι ο χώρος θα φυλάσσεται από σεκιούριτι ώστε να μην πλησιάσει κανένας αδιάκριτος παπαράτσι, ενώ οι μοναδικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ανέβηκαν από την Jlo σε προσωπική της πλατφόρμα που έχει για τους φαν της.

Το ζευγάρι που έγινε διάσημο, αφού παντρεύτηκε την ίδια ώρα με τους «Bennifer»

Την ώρα που η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ περίμεναν στην ουρά για να λάβουν τις άδειες του γάμου τους, ένα ζευγάρι βρισκόταν εκεί για τον ίδιο λόγο κι είχαν την τύχη να κάνουν μια συζήτηση μαζί τους.

Ο λόγος για την Airika και τον Demetrius Visaya, οι οποίοι αποφάσισαν τελευταία στιγμή να παντρευτούν στο Λας Βέγκας. Η Λατίνα σταρ είχε κάνει μάλιστα, μια αναφορά σε εκείνους στο website της, όταν αποφάσισε να γράψει για τον γάμο της με τον ηθοποιό.

Όπως είχε αναφέρει: «Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι. Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας, μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου».

https://www.youtube.com/watch?v=i5enqo_pSHA

Το τηλεοπτικό κανάλι ABC εντόπισε το ζευγάρι, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες έγινε διάσημο και παραχώρησε δηλώσεις για τη συνάντησή του με τους αστέρες του Χόλιγουντ.

Όπως ανέφερε η Airika, ενώ βρισκόταν στην ουρά με τον αγαπημένο της, κάποια στιγμή γύρισε το κεφάλι της κι αντίκρισε πίσω της το διάσημο ζευγάρι. Αμέσως, είπε στον σύζυγό της: «Ω Θεέ μου, είναι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ», με εκείνον αρχικά να μην την πιστεύει.

Όπως αποκάλυψαν στη συνέχεια, δεν μπόρεσαν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους, αφού ο γάμος τους ήταν κρυφός, όμως είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το ζευγάρι, όση ώρα περίμεναν για τις άδειες.

«Μιλούσαμε για περίπου δέκα λεπτά, ήθελαν να μάθουν την ιστορία της αγάπης μας», αναφέρουν και συμπληρώνουν: «Αργότερα, κατευθυνθήκαμε στο παρεκλήσσι, όπου μας περίμεναν τα μέλη της οικογένειας μας, αλλά είχαμε ξεχάσει τελείως τον δικό μας γάμο, όπως και οι δικοί μας άνθρωποι. Ούρλιαζαν από χαρά μόλις είδαν μαζί μας τη Τζένιφερ».

Δεν τους έφτανε ο πρώτος θέλουν και δεύτερο - Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ παντρεύονται ξανά

Το μυστήριο μεταξύ του ζευγαριού έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο, χωρίς την παραμικρή παρουσία ρεπόρτερ για αυτό και σύμφωνα με επίσημες πηγές οι δύο τους προγραμματίζουν και δεύτερο γάμο, αλλά και ένα λαμπερό πάρτι για οικογένεια και φίλους.

Το ζευγάρι σχεδιάζει, σύμφωνα με το People, τη γαμήλια δεξίωση, η οποία θα είναι ένα μεγάλο πάρτι για να μπορεί το λαμπερό ζευγάρι να γιορτάσει με την οικογένεια και τους φίλους του.

«Δεν έχουν προγραμματίσει ακόμη μήνα του μέλιτος. Η Τζένιφερ λέει ότι κάθε μέρα με τον Μπεν είναι μήνας του μέλιτος», αναφέρει πηγή στο People.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ σχεδιάζουν και έναν δεύτερο γάμο, ο οποίος θα γίνει άμεσα και θα είναι σε πιο ανοιχτό κύκλο. Ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το μέρος στο οποίο το ζευγάρι θα ανταλλάξει για δεύτερη φορά όρκους αιώνιας αγάπης.