Σε σουβλατζίδικο της Θεσσαλονίκης η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης - Με τα κοψίδια στο στόμα

Οι δυο τους ξέρουν να απολαμβάνουν τη ζωή

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σε σουβλατζίδικο της Θεσσαλονίκης η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης - Με τα κοψίδια στο στόμα

Ο έρωτας τους δεν έχει προηγούμενο. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης από τότε που αποκάλυψαν τη σχέση τους είναι πραγματικά αχώριστοι και έχουν αρπάξει από τα μαλλιά αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που τους δόθηκε από τη ζωή και ζουν τον έρωτά τους. Οι κοινές τους εμφανίσεις πλέον μέρα με τη μέρα πληθαίνουν και η τελευταία ήταν σε γνωστό εστιατόριο της συμπρωτεύουσας, όπου θα δούμε και από τις φωτογραφίες ότι απόλαυσαν το φαγητό τους.

Μπορεί και οι δυο τους να έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις ακόμα και μέσα στο κατακαλόκαιρο, ωστόσο φροντίζουν να εξασφαλίζουν χρόνο και για τους δυο τους. Συγκεκριμένα ο Μπισμπίκης βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας παραγωγής του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», ενώ η Δέσποινα Βανδή δίνει μια σειρά από συναυλίες από τα μέσα Ιουνίου. Μάλιστα στην τελευταία την καμάρωσε και η άγνωστη αδερφή του συντρόφου της.

Οι νέες φωτογραφίες του ζευγαριού από το γεύμα τους στη Θεσσαλονίκη

Το πρωί της Πέμπτης 21/7 λοιπόν, ο Βασίλης Μπισμπίκης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και με αφορμή την αποψινή παράσταση «Αντιγόνη» στην συμπρωτεύουσα, συναντήθηκε και με την αγαπημένη του, η οποία βρισκόταν ήδη εκεί.

Έφαγαν μαζί στο γνωστό εστιατόριο «Στα καλά καθούμενα» και δεν παρέλειψαν να βγάλουν και φωτογραφίες.

Βανδή και Μπισμπίκης έφαγαν σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης

Βανδή και Μπισμπίκης ανέβασαν φωτογραφίες από γνωστό εστιατόριο της συμπρωτεύουσας

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα σειρά του Alpha που πρωταγωνιστεί ο Μπισμπίκης

Η νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» είναι σε περίοδο πυρετώδους προετοιμασίας προκειμένου το αποτέλεσμα που θα δούμε στις οθόνες μας από Σεπτέμβρη να μας καταπλήξει. Άλλωστε και στην πρώτη επίσημη ανακοίνωση του καναλιού μας υπόσχονται μια σειρά που έρχεται για να αλλάξει τις νύχτες μας. Μόλις κυκλοφόρησαν λοιπόν οι πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες των πρωταγωνιστών αλλά και οι λεπτομέρειες της νέας παραγωγής.

Το τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό άλλωστε δίνει πολλές υποσχέσεις για το νέο αυτό εγχείρημα, που αποτελεί μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Θάνου Αλεξανδρή, που έγινε και ταινία. Τη σειρά θα ''ντύσει'' μουσικά το αριστούργημα της Γιώτας Νέγκα που έχει επίσης τον ίδιο τίτλο και το απολαύσαμε και στην ταινία.

Βρισκόμαστε στο Αγρίνιο, αρχές της δεκαετίας του ’80. Με φόντο το νυχτερινό μαγαζί «Όνειρο», πίσω από το λαμπερό μακιγιάζ, τα φανταχτερά ρούχα και τους δυνατούς προβολείς, αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο της νύχτας. Αναβιώνει η κουλτούρα μιας άλλης εποχής που έχει «γράψει» στο DNA του Έλληνα.

Τους χαρακτήρες που θα αλλάξουν τις νύχτες μας, ενσαρκώνει ένα επιτελείο εξαιρετικά ταλαντούχων ηθοποιών με διακρίσεις και σημαντική πορεία στο χώρο: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περγλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Δημήτρης Πλειώνης, Γιάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Ντένης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς αυτή η νύχτα μένει

Οι γυναίκες πρωταγωνίστριες της σειράς αυτή η νύχτα μένει