Χριστίνα Κοντοβά: Ξεκίνησε καλοκαιρινές διακοπές με την αξιολάτρευτη κόρη της Ada

Τα στιγμιότυπα της μικρής θα σας κάνουν να ''λιώσετε''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χριστίνα Κοντοβά: Ξεκίνησε καλοκαιρινές διακοπές με την αξιολάτρευτη κόρη της Ada

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινούν σιγά - σιγά ακόμα και για τους πιο αργοπορημένους. Έτσι και η Χριστίνα Κοντοβά που τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν για στιγμές χαλάρωσης στις Κυκλάδες, πήρε την κόρη της Ada και ξεκίνησαν για το αεροδρόμιο, από όπου και αναχώρησαν προς άγνωστο προορισμό. Οι φωτογραφίες δε της μικρής με το backpack της είναι απλά αξιολάτρευτες.

Η τελευταία περίοδος είναι πολύ ευτυχισμένη για τη γνωστή σχεδιάστρια αφού μετά την υιοθεσία της μικρής είχε τη χαρά να τη δει να βαπτίζεται με νονά μάλιστα την αγαπημένη της φίλη Σίσσυ Χρηστίδου. Η Κοντοβά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα πολύ όμορφο άλμπουμ φωτογραφιών από την πολύ αυτή ξεχωριστή μέρα για την μικρή Ada.

To νέο οικογενειακό ταξίδι της Χριστίνας Κοντοβά

«Πάμε διακοπές», έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά στη λεζάντα της ανάρτησής της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να ανυπομονούν για τις πιο εντυπωσιακές καλοκαιρινές φωτογραφίες της.

Η Χριστίνα Κοντοβά ταξιδεύει με την μικρή της κόρη Ada

«Τι θα μου μείνει άραγε;» - Βαθιά συγκινημένη η Χρηστίδου μετά τη βάφτιση της κόρης της Κοντοβά

Η φιλία της Σίσσυς Χρηστίδου με την Χριστίνα Κοντοβά μετράει χρόνια και μέσα από την τελευταία τους κίνηση επισφράγισαν με έναν ιερό τρόπο το δέσιμο τους. Η παρουσιάστρια θα είναι από εδώ και στο εξής η πνευματική μητέρα της Ada, αφού τη βάφτισε κάνοντας πράξη την επιθυμία της σχεδιάστριας.

Οι δύο γυναίκες ήταν φανερά συγκινημένες καθ' όλη τη διάρκεια του μυστηρίου και μετά από την τελευταία φωτογραφία, που δημοσίευσε η Σίσσυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, λαμβάνοντας το άλμπουμ, κάνει φανερό το πόσο πολύ την αγαπάει η βαφτιστήρα της και πως ήδη έχουν μια ξεχωριστή σχέση.

«Μας έστειλε ο @george_kostopoulos τις φωτογραφίες και τα δάκρυα δεν σταματάν να τρέχουν… Το παραμύθι αυτό πήρε σάρκα και οστά ζωντανεύοντας όλα τα όνειρα της @ckontova μου.

Σας ευχαριστούμε όλους… Johnny & Christina αν πω ότι σας αγαπώ, τι θα μου μείνει άραγε στην Ada να πω… Οι λέξεις φτωχές..Θα μαι πάντα εδώ..».

Βάφτιση - Ada