''Εγώ σε έχω κορώνα στο κεφάλι μου'' - Θετικός βρέθηκε πασίγνωστος ηθοποιός από την «Γη της Ελιάς»

Το έκανε γνωστό μέσα από μια χιουμοριστική ανάρτηση

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Εγώ σε έχω κορώνα στο κεφάλι μου'' - Θετικός βρέθηκε πασίγνωστος ηθοποιός από την «Γη της Ελιάς»

Τα κρούσματα κορωνοιού δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό και αυτό το καλοκαίρι και μάλιστα έχουν ''χτυπήσει'' και την πόρτα της showbiz. Ο ένας μετά τον άλλο ηθοποιοί , τραγουδιστές, δημοσιογράφοι βρίσκονται θετικοί και απέχουν για ένα διάστημα από τις δραστηριότητές τους. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Γιώργου Παρτσαλάκη, που τον είδαμε την τελευταία σεζόν να πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά «Γη της Ελιάς».

Τον ηθοποιό φυσικά τον έχουμε απολαύσει μέσα από δεκάδες ελληνικές σειρές που έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία και μετράει μια μακρά καριέρα. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, αποκάλυψε και το τεράστιο ποσό που είχε λάβει μηνιαίως για ένα ρόλο όπου σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Η χιουμοριστική ανάρτηση του Γιώργου Παρτσαλάκη για τη νόσησή του

«Εγώ σε έχω κορώνα στο κεφάλι μου», έγραψε με χιουμοριστική διάθεση ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Το θετικό τεστ του Γιώργου Παρτσαλάκη

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είναι ο ηθοποιός που βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό

Αποσύρεται από τα δρώμενα μετά από τη σειρά

Καλεσμένος στο Night Out ήταν ο ταλαντούχος και ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό ηθοποιός, προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με την καριέρα του. Φέτος τον απολαμβάνουμε ως τον δίκαιο Λυκούργο, τον δικηγόρο στη Γη της Ελιάς, ωστόσο εκμυστηρεύτηκε πως σκοπεύει να αποσυρθεί μετά την ολοκλήρωσή της.

Μετά τη «Γη της Ελιάς» ο ηθοποιός έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τα δρώμενα. «Θέλω να ζήσω τρυφερά όσο μου έχει μείνει». Ευτυχία για εκείνον είναι να είναι υγιή τα παιδιά του. Στην επαγγελματική του πορεία δεν θα άλλαζε τίποτα.
Θέλει να πιστεύει είπε ότι μοιάζει πολύ στον χαρακτήρα του «Λυκούργου» από τη σειρά επειδή είναι δίκαιος και τίμιος.