Ανησυχία για τον Άγγελο Λάτσιο: Τι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη

Η κίνηση που δημιούργησε ερωτηματικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανησυχία για τον Άγγελο Λάτσιο: Τι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη

Αρκετά ενεργός στα social media είναι ο Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τόσο στιγμές από την ζωή του, όσο και πολλές φωτογραφίες με την σύντροφό του, Γαία Μερκούρη.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη που όσο περνάει ο καιρός είναι ολοένα και πιο ανανεωμένος, μπορεί να μην ασχολείται με τον χώρο της τηλεόρασης όπως η παρουσιάστρια, ωστόσο φαίνεται πως απολαμβάνει την ζωή του με τον δικό του τρόπο, κάνοντας τα πράγματα που του αρέσουν.

Γιατί έχει εξαφανιστεί εντελώς από τα social media ο Άγγελος Λάτσιος

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες, επικρατεί ένα ανησυχητικό κλίμα γύρω από τον ίδιο, καθώς από κει που δημοσίευε καθημερινά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ξαφνικά τις τελευταίες περίπου 10 μέρες, παραμένει άφαντος και εξαφανισμένος.

Η Ελένη Μενεγάκη, βέβαια, δεν έχει αναφέρει κάτι, οπότε στην υγεία του είναι μια χαρά κι απλώς απολαμβάνει όπως φαίνεται τις διακοπές του, μακριά από το κινητό και τον χώρο του διαδικτύου και πολύ καλά κάνει!

Γιατί έχει εξαφανιστεί εντελώς από τα social media ο Άγγελος Λάτσιος

Όλη η αλήθεια για την σχέση του Άγγελου Λάτσιου και της μητέρας της Γαίας

Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για την σχέση τους, ωστόσο οι φωτογραφίες αλλά και τα σχόλια κάτω από αυτές μιλούν από μόνα τους.

Μάλιστα, η σχέση των δύο παιδιών φαίνεται να είναι σοβαρή, μιας και η Γαία έχει γνωρίσει την οικογένεια του Άγγελου, με την οποία τα πάει και εξαιρετικά, μιας και αυτή τη στιγμή βρίσκονται όλοι μαζί για διακοπές, όπως πρόδωσε η Ελένη Μενεγάκη με μια φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες μαζί με τον γιο της και την κοπέλα του.

Καλά τα πάει όμως και με την Λιλίκα Παντζοπούλου, την πεθερά της Ελένης Μενεγάκη και μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να σχολιάζει τις φωτογραφίες της Γαίας.

Ωστόσο, πολύ καλά φαίνεται πως τα πηγαίνει και ο Άγγελος Λάτσιος με την μητέρα της αγαπημένης του, Δωροθέα Μερκούρη, παρόλο που η ίδια στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον Ματέο. Όλα αυτά όμως φαίνεται πως τα έχουν αφήσει πίσω τους.

Γαμπρός και πεθερά, όπως χιουμοριστικά θα μπορούμε να τους πούμε, τα πηγαίνουν πολύ καλά, μιας και η Δωροθέα αρκετές φορές έχει εξίσου αφήσει τα δικά της σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του Άγγελου!

Όλη η αλήθεια για την σχέση του Άγγελου Λάτσιου και της Δωροθέας Μερκούερη