"Τσάκισε" ένα πιάτο με μακαρόνια στην παραλία - Φωτογραφίες από τις διακοπές της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου με την κόρη τους

Δείτε την ανάρτησή τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, από την πρώτη στιγμή που έγιναν γονείς, έστρεψαν όλο το ενδιαφέρον και την προσοχή τους στην κόρη τους, την Μελίτα, η οποία κάνει θραύση στα social media, αφού και οι δύο έχουν δύο πολύ ενεργούς λογαριασμούς στο Instagram και τους αρέσει να μοιράζονται τις στιγμές τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Έτσι, την Παρασκευή 22/7 οι τρεις τους βρέθηκαν στην παραλία για να απολαύσουν την θάλασσα, όμως η χαλάρωση τους και η χαρά τους ολοκληρώθηκε όταν βρέθηκε μπροστά τους ένα τεράστιο πιάτο με μακαρονάδα. Η μικρή τους, ως μακαρονού, ξεκίνησε να τρώει αμέσως και έδειχνε να της αρέσει πολύ, μέσα από την φωτογραφία που ανέβασε η μητέρα της στο προφίλ της, την οποία έκανε repost και ο πατέρας της.

Η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου με την κόρη τους

Πιθανώς να είναι και το αγαπημένο της φαγητό, αφού χρησιμοποίησε και το hashtag μακαρονού, ώστε να τονίσει την αγάπη της για αυτό.

Ελένη Χατζίδου - παιδί

Το ζευγάρι θα αναλάβει τη πρωινή ζώνη του STAR τη νέα σεζόν

Η ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν φαίνεται πως θα φέρει τα πάνω κάτω, μιας και οι σταθμοί ετοιμάζονται να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να τα πάνε καλά. Μάλιστα, οι μεταγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει από κανάλι σε κανάλι μιας και πολύ γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αναμένεται να πάει στο OPEN (Δείτε εδώ ποιος είναι).

Από την άλλη, με το πέρασμα των χρόνων έχουμε δει πολλά ζευγλαρια τα οποία είναι μαζί και στην μικρή οθόνη. Ένα από αυτά είναι και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου οι οποίοι είχαν εκπομπή μέσα από την συχνότητα του OPEN.

Ετεοκλής Παύλου - Ελένη Χατζίδου

Ωστόσο το ζευγάρι έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις με το STAR, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real ο σταθμός τους θέλει στην πρωινή ζώνη από τις 9:00 έως και τις 12:00. Όπως όλα δείχνον μια εκπομπή όπως «στη Φωλιά των Κου-Κου» θα πάρει ξανά τη σκυτάλη.