Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής από τον ΣΚΑΙ - Ο πασίγνωστος παρουσιαστής που ανακοινώθηκε και επίσημα από το OPEN

Υπήρχαν φήμες ότι θα πήγαινε στον ΑΝΤ1, όμως η συμφωνία έκλεισε

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής από τον ΣΚΑΙ -  Ο πασίγνωστος παρουσιαστής που ανακοινώθηκε και επίσημα από το OPEN

Σε εμπύρετη περίοδο βρίσκονται τα τηλεοπτικά κανάλια το τελευταίο διάστημα, αφού οι περισσότερες εκπομπές έριξαν αυλαία για τη σεζόν και ψάχνουν τους ιδανικούς ανθρώπους που θα πλαισιώσουν τα νέα project από Σεπτέμβρη. Αυτή τη φορά το Open κατάφερε να κλείσει συμφωνία με τον πολύ γνωστό παρουσιαστή Νίκο Στραβελάκη που βλέπουμε χρόνια στους δέκτες μας και έβγαλε και επίσημη ανακοίνωση για αυτό.

To κανάλι μάλιστα καλωσόρισε στην ομάδα του και τη δημοσιογράφο Ίνα Ταράντου που έχει πλούσια εμπειρία σε διαφορετικά είδη τηλεοπτικών προγραμμάτων όλα αυτά τα χρόνια, και μάλιστα ο σταθμός στην ανακοίνωσή του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ήθος, το χαρακτήρα και την δουλειά της.

Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN για το Νίκο Στραβελάκη

Ο γνωστός δημοσιογράφος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση του καναλιού, αναλαμβάνει τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή στα δελτία ειδήσεων του σαββατοκύριακου.

Ο Νίκος Στραβελάκης είναι ο νέος παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του OPEN

Aκολουθεί αναλυτικά και η ανακοίνωση του καναλιού:

Ο Νίκος Στραβελάκης εντάσσεται στο δημοσιογραφικό δυναμικό του ΟΡΕΝ και αναλαμβάνει τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή στα Δελτία Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Με δεδομένη την πολυετή και επιτυχημένη διαδρομή του στην τηλεόραση είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει στην ενδυνάμωση του ενημερωτικού τομέα του Ανοιχτού Καναλιού, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών με την ανεξάρτητη και αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων.

Ο Νίκος Στραβελάκης βρέθηκε στην πρώτη γραμμή όλων των μεγάλων ειδησεογραφικών στιγμών για περισσότερο από δύο δεκαετίες στο MEGA, ενώ τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε με επιτυχία κεντρικά δελτία και ενημερωτικές εκπομπές στον ΣΚΑΪ.

Το ΟΡΕΝ τον καλωσορίζει με την πεποίθηση ότι ξεκινά μια συνεργασία γόνιμη και παραγωγική.

Διεκδικούν και την Ευγενία Σαμαρά για παρουσιάστρια

Στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμό, απολαύσαμε φέτος την Ευγενία Σαμαρά, η οποία έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό για τις υποκριτικές της ικανότητες (δείτε εδώ μερικά επικά σχόλια για την ίδια στο Twitter). Μάλιστα, δέχεται προτάσεις και για την παρουσίαση εκπομπή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η ηθοποιός ξεκίνησε τηλεοπτικά στους «Ράδιο αρβύλα», βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανάληψη εκπομπής με θέμα τα αγαπημένα της κατοικίδια.

Έτσι, το Open προσέγγισε την Ευγενία Σαμαρά με πρόταση να μεταφέρει στην τηλεόραση την εκπομπή «Your pet show» που ήδη παρουσιάζει στο YouTube και αφορά το πρώτο application για υιοθεσίες και εξαφανίσεις ζώων.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση του Open αφορά τη μεταφορά της εκπομπής στην υβριδική του υπηρεσία. Ακόμα δεν έχει κλείσει καμία συμφωνία, καθώς η Ευ. Σαμαρά φέρεται να συζητά την αξιοποίησή της σε ρόλο παρουσιάστριας και στον Alpha, όπου θα παραμείνει στο πρωταγωνιστικό καστ του «Σασμού».

undefined