Η νέα αγάπη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη - Σούσουρο με την ανάρτησή της στο Instagram

Μπήκε στο ρινγκ και έκανε χαμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η νέα αγάπη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη - Σούσουρο με την ανάρτησή της στο Instagram

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι από τις γυναίκες που της αρέσει να γυμνάζονται και να διατηρούν το κορμί τους σε φόρμα, ενώ προσπαθούν να ακολουθούν υγιεινές συνήθειες στη ζωή τους. Στο παρελθόν έχει δοκιμάσει πολλά ήδη άθλησης, όπως οι πιλάτες, το trx και τα βάρη, στα οποία είναι ειδικός και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Για το καλοκαίρι επέλεξε να ξεκινήσει για άλλη μία φορά το σέρφινγκ, ωστόσο δεν στάθηκε μόνο εκεί και αποφάσισε να επιδοθεί σε ένα πιο σκληρό και αυστηρό άθλημα, το μποξ. Η πυγμαχία είναι ένα πολύ απαιτητικό σπορ, με το οποίο γυμνάζεις όλο το σώμα ταυτόχρονα, ενώ μαθαίνεις να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και να αποκτάς πειθαρχία. Αυτό είναι κάτι που της ταιτριάζει γάντι, αναρωτιόμαστε, όμως, πόσο πιο καλλίγραμμο μπορεί να γίνει ακόμη το σώμα της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκίνησε μαθήματα μποξ

Η απάντησή της στις φήμες χωρισμού με τον Βασάλο

Στην Αθήνα επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά από 1,5 μήνα στην Ασία, μιας και ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το νέο ριάλιτι του Star, Asia Express. Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος μέσα από βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ενώ την ίδια ώρα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει στην Κρήτη.

Η δημοσιογράφος μέσα από αναρτήσεις της έφτασε στα Χανιά, ωστόσο κάτω από αυτές δέχτηκε αρκετά σχόλια, ένα από τα οποία αφορούσε την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μιας και τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλές φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει μετά από 5 χρόνια σχέσης.

– Ο Κωνσταντίνος επιστρέφει Ελλάδα και την ίδια μέρα φεύγεις… γιατί; Θα ανακοινωθεί κάτι;

– Σαν τι θα ήθελες να ανακοινωθεί;

– Όχι χωρισμός για ένα τόσο όμορφο ζευγάρι!

– Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση μην ανησυχείς!

Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο & τον φημολογούμενο χωρισμό τους