«Πόσο χαίρομαι που ο Θεός με...» - Η σπάνια φωτογραφία του Βαλάντη με τον πατέρα του που δεν είχαμε δει ως τώρα

Εσείς τι λέτε μοιάζουν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πόσο χαίρομαι που ο Θεός με...» - Η σπάνια φωτογραφία του Βαλάντη με τον πατέρα του που δεν είχαμε δει ως τώρα

Είναι ένα άτομο που μας έχει απασχολήσει τόσο για την καλλιτεχνική του πορεία, η οποία μετρά χρόνια καριέρας, όσο και για την συμπεριφορά του, η οποία κρίθηκε από πολλούς κατά την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Ο λόγος για τον Βαλάντη, ο οποίος αυτό τον καιρό, είναι στην Ρόδο, στο αγαπημένο του νησί, και απολαμβάνει την συντροφιά της οικογένειας του, και πιο συγκεκριμένα των γονιών του, στους οποίους έχει αδυναμία.

Ο Βαλάντης μας δείχνει για πρώτη φορά τον μπαμπά του

Την Παρασκευή 22/7, ο τραγουδιστής αποφάσισε να μοιραστεί με το διαδικτυακό κοινό του στο Instagram, μία σπάνια φωτογραφία στην οποία είναι με τον πατέρα του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πατέρα μου, πόσο χαίρομαι που ο θεός με αξιώνει να ζω στιγμές μαζί σου…».

Η σπάνια φωτογραφία του Βαλάντη με τον πατέρα του

Ο Βαλάντης μίλησε για την ηχηρή απουσία του από το Γαλάτσι

Ο Βαλάντης παραχώρησε συνέντευξη στο Open Weekend το Σάββατο 9/7 και μεταξύ των όσων είπε δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στη συμμετοχή του στο Survivor 5, η οποία γενικότερα έχει συζητηθεί πολύ, λόγω των συμπεριφορών, που παρουσίαζε.

Μετά την αγκαλιά που έδωσε με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, η οποία δεν ήταν καθόλου αναμενόμενη απάντησε χωρίς κανέναν ενδοιασμό για την απουσία του από τον τελικό και τον ημιτελικό και τον τελικό του παιχνιδιού. Η απουσία του σχολιάστηκε από τις ηχηρές, ωστόσο εκείνος δήλωσε πως θα ήθελε να είναι παρών και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μπόρεσε.

«Στον Ημιτελικό δεν μπορούσα να πάω. Επειδή πρέπει να βγάλουμε και τα προς το ζην είχα ένα πάρτι γάμου, το οποίο ήταν πριβέ. Κανονίζαμε μήπως προσπαθήσω να βρω έναν τρόπο να φτάσω γρήγορα, στο διάλειμμα να πεταχτώ στο Γαλάτσι να χαιρετήσω τα παιδιά, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πραγματικά ήθελα να πάω» είπε ο Βαλάντης.