«Δεν έχω επικοινωνία με τον...» - "Καταπέλτης" η Μυριέλλα Κουρεντή για πρώην συμπαίκτη της

Ποιος είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν έχω επικοινωνία με τον...» -

Η Μυριέλλα Κουρεντή βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, και μίλησε για την συμμετοχή της στο Survivor 5.

Η ηθοποιός είχε αποφασίσει να πάρει αποστάσεις μετά την επιστροφή της από το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο έχει επιστρέψει δυναμικά και πλέον μιλά για όλα "ανοιχτά". Αυτή τη φορά έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους συμπαίκτες της και, όπως όλοι θυμόμαστε, με έναν από αυτούς οι σχέσεις της δεν ήταν πολύ καλές.

Ο παίκτης του Survivor 5 που δεν έχει καμία επικοινωνία η Μυριέλλα Κουρεντή

Ο λόγος για τον Βαλάντη, με τον οποίο δήλωσε πως δεν έχει καμία επικοινωνία μετά την αποχώρησή της και είναι ο μοναδικός παίκτης με τον οποίο συμβαίνει αυτό. Ίσως να είναι και για καλό!

Survivor 5: «Ο Γιώργος ήρθε σαν ιππότης...» - Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Κατσαούνη

Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5, η Μυριέλλα Κουρεντή, στην ίδια εκπομπή, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Τζον Λυγνό καθώς και σε όλα όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Κατσαούνη στον Άγιο Δομίνικο (ο οποίος βέβαια έχει βρει άλλο φλερτ από τη μέρα που έφυγε η Μυριέλλα).

«Με τον Τζον έχουμε μία τρομερή ψυχική ένωση, είναι από αυτές τις περιπτώσεις που δεν ξέρω αν συμβαίνουν σε όλους τους ανθρώπους στη ζωή τους, δηλαδή να γνωρίσουν έναν άνθρωπο που να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο, συναισθηματικά, εγκεφαλικά. Μας ένωσε η τέχνη της μουσικής αλλά το αποτέλεσμα της μουσικής μας προέρχεται από αυτή τη χημεία.

Για εμένα ο Τζον δεν είναι φίλος, δεν είναι ένας άνθρωπος που βλέπω 100% φιλικά, αλλά δεν είναι ούτε η σχέση μου. Και αν υπήρχε αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος στη ζωή μου δεν θα καταλάβαινε τη σχέση μας» είπε αρχικά η Μυριέλλα Κουρέντη για τη σχέση της.

«Ο Άρης όταν μπήκε στο παιχνίδι με ενημέρωσε πως έξω έχει γίνει ντόρος με τον Κατσαούνη. Δεν πίστευε ότι τον γουστάρω. Εγώ του έλεγα πως όντως νιώθω πράγματα. Αν νιώσω ότι ο απέναντί μου είναι αυθεντικός, δεν θα κάτσω να σκεφτώ αν μου αρέσει η προφορά του. Στην πορεία ξενέρωσα με τον Γιώργο γιατί κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι ακριβώς όπως το είχα στο μυαλό μου.

Όταν ήμασταν στην πισίνα με τον Γιώργο, δεν γνωρίζαμε ότι είναι εκεί οι κάμερες. Ήμουν έτοιμη να πάρω θέση και να πω ότι αυτό που έγινε ήταν αληθινό και ένιωθα πράγματα για αυτό τον άνθρωπο. Ο Γιώργος ήρθε σαν ιππότης σε ένα περιβάλλον που εγώ ένιωθα πάρα πολύ εχθρικά και πολύ άσχημα και ένιωσα ότι με προστατεύει και είναι και πιο σημαντικό να είναι ένας άνθρωπος από την άλλη ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.