Ο μικρός Αναστάσης έγινε δύο! Φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό πάρτι που ετοίμασαν ο Μπουρδούμης και η Δροσάκη

Χαρές στο σπίτι της οικογένειας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο μικρός Αναστάσης έγινε δύο! Φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό πάρτι που ετοίμασαν ο Μπουρδούμης και η Δροσάκη

Η Πέμπτη 21/7 ήταν μία ξεχωριστή ημέρα για τους Έλληνες διάσημους, καθώς πέρα από την Καλομοίρα και τα γενέθλια της κόρης της, ο γιος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Λένας Δροσάκη έγινε δύο χρονών. Έτσι, οι δύο γονείς ετοίμασαν ένα φαντασμαγορικό πάρτι για τον Αναστάση τους με θέμα τους δεινοσαύρους.

Ο εορτασμός έλαβε χώρα στον κήπο του σπιτιού τους, ο οποίος διακοσμήθηκε με πολλά μπαλόνια, καπελάκια και χρωματιστά παιχνίδια για τους μικρούς τους φίλους, ενώ επέλεξαν να φέρουν και μία τυχερή πινιάτα, ως την έκπληξη της ημέρας. Ο ηθοποιός απαθανάτισε, μάλιστα, την γυναίκα του αγκαλιά με το παιδί τους, την ώρα που καθόντουσαν στο γρασίδι, και όλα αυτά τα μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram.

Το πάρτι γενεθλίων για τον γιο του Μπουρδούμη και της Λένας Δροσάκη

Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης

«Όταν ξεκίνησε η σχέση μου με τον Αλέξανδρο...»

Το βράδυ της Δευτέρας 23/5 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό του «The 2night Show» την Λένα Δροσάκη. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς και μίλησε τόσο για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το #metoo, όσο και για τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την μητρότητα.

«Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν βγαίναμε έξω, ήμασταν πολύ περιορισμένοι. Προσπαθούσαμε να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα. Κάποια στιγμή γράφτηκε σε κάποιο περιοδικό και ο αδερφός μου με ρωτούσε αν είναι αλήθεια. Έπαιρνα τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και τον ρωτούσα τι θα πω εγώ τώρα… Τους είπα ότι ισχύει αλλά ότι δεν θέλω να το συζητήσουμε τώρα. Ήμασταν τέσσερις πέντε μήνες ήδη μαζί. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Στο 11μηνο έμεινα έγκυος. Ο Αλέξανδρος στους τρεις μήνες που γέννησα με ρωτούσε πότε θα κάνουμε το δεύτερο» αποκάλυψε η Λένα Δροσάκη.

«Δεν είχα αποφασίσει ότι θα γίνω μητέρα. Φοβόμουν. Όταν συνέβη τρόμαξα, φοβήθηκα, πέρασα δύσκολα, δεν ήταν κάτι εύκολο αλλά τώρα νιώθω ευλογημένη που μου συνέβη παρά τις δυσκολίες. Μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και εξελισσόμαστε. Όταν η ζωή μας τα φέρνει εύκολα ή τα έχουμε εύκολα στο μυαλό μας παραμένουμε επιπόλαιοι, σαν να μη σεβόμαστε και νιώθω ότι οι δυσκολίες μας εξελίσσουν και μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους» εξομολογήθηκε για την μητρότητα.