Με στενό τζιν και μαύρο crop top και έντονο eyeliner - "Έκλεψε" τις εντυπώσεις η Τζένη Καζάκου στο πλευρό του πατέρα της

Κούκλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με στενό τζιν και μαύρο crop top και έντονο eyeliner -

Η Τζένη Καζάκου μόλις ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής και ήδη έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο τηλεοπτικό γυαλί. Αν και την έχουμε δει να ξεσπάει μπροστά στην κάμερα των εκπομπών, η ίδια προσπαθεί να διατηρεί χαμηλό προφίλ και να μην προκαλεί με τις εμφανίσεις και τα λόγια της.

Ο φωτογραφικός φακός, όμως, την εντόπισε έξω από το θέατρο Λαμπέτη, όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει την παράσταση "Δώρο Γενεθλίων" και το look της δεν πέρασε αδιάφορο. Παρά το γεγονός πως επέλεξε ένα casual ντύσιμο, φορώντας ένα στενό μπλε τζιν και ένα μαύρο crop top, εντυπωσίασε με τις μικρές λεπτομέρειες που πρόσθεσε στα χέρια και στον λαιμό της, ενώ τόνισε και το βλέμμα της τοποθετώντας μαύρο eyeliner.

Στο πλευρό της ήταν και ο πατέρας της, Κωνσταντίνος Καζάκος, με ένα καλοκαιρινό σύνολο, με χαρακτηριστικό του το μαύρο πουκάμισο με τους φοίνικες, ενώ φωτογραφήθηκαν και με Περικλή Αλμπάνη, Μαριάννα Τουμασάτου και Σπύρο Μπιμπίλα και άλλους ηθοποιούς.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Τζένης Καζάκου στο πλευρό του πατέρα της

Τζένη Καζάκου - Κωνσταντίνος Καζάκος

Τζένη Καζάκου

Η εμφάνιση της Τζένης Καζάκου

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αποκάλυψε τις συμβουλές που έδωσε στην κόρη του πριν μπει στον χώρο της υποκριτικής

Το μεσημέρι της Παρασκευής 13/5 ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την εμπειρία του Masked Singer και τις τρεις γενιές ηθοποιών στην οικογένειά του μιας και η κούκλα κόρη του, Τζένη η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» όπου σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Δεν ένιωσα ποτέ εγκλωβισμένος (στο να γίνε ηθοποιός). Εγώ κοίταγα ότι κάνω το κάνω όσο καλύτερα μπορώ. Τρείς γενιές Καζάκων είναι ενεργές.

Από την άλλη αποκάλυψε ποιο συμβουλή έχει δώσει στην κόρη του: «Την έχω συμβουλέψει να μην χάσει τον εαυτό της, να ξέρει που βρίσκεται και που πατάει. Άμα δεν το έχεις αυτό και είσαι κάτι και νομίζεις πως είσαι κάτι άλλο, την έχεις "πατήσει".»