Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Ιβάνα Τραμπ - Ολόκληρη η οικογένεια στο πλευρό του Ντόναλντ

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Ιβάνα Τραμπ - Ολόκληρη η οικογένεια στο πλευρό του Ντόναλντ

Λίγες ημέρες αφού βγήκε στην επιφάνεια το πόρισμα για τον θάνατο της Ιβάνα Τραμπ, την Τετάρτη 20/7 ολόκληρη η οικογένεια του Ντόναλντ Τραμπ συγκεντρώθηκε για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά, καθώς πραγματοποιήθηκε η κηδεία της στη Νέα Υόρκη.

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής βρέθηκε εκεί μόνος του με την σύζυγό του Μελάνια, αρχικά, με την συνοδεία του προσωπικού ασφαλείας, και στη συνέχεια ακολούθησαν και οι υπόλοιποι συγγενείς, οι οποίοι ήταν λίγοι σε αριθμό. Μάλιστα, η τελετή πραγματοποιήθηκε μακριά από τα κανάλια και τα φώτα της δημοσιοότητας.

«Η Ιβάνα Τραμπ ήταν μια επιζήσασα. Έφυγε από τον κομμουνισμό και αγκάλιασε αυτή τη χώρα. Δίδαξε τα παιδιά της για τη σκληρότητα, τη συμπόνια και την αποφασιστικότητα», ήταν τα λόγια της οικογένειας κατά το "αντίο" που ξεστόμισαν σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης.

Φωτογραφίες από την κηδεία της πρώην γυναίκας του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα

Κηδεία Ιβάνα Τραμπ

Ντόναλντ Τραμπ - Μελάνια

Κηδεία Ιβάνα Τραμπ - σχεδιαστής

Κηδεία Ιβάνα Τραμπ - οικογένεια

Κηδεία Τραμπ

Οικογένεια Τραμπ

Οικογένεια Ιβάνα Τραμπ

Στην κηδεία της πρώην του Τραμπ

Η κηδεία της πρώην του Ντόναλντ Τραμπ

Το φέρετρο της Ιβάνα Τραμπ

Συγγενείς της Ιβάνα Τραμπ

"Θα μου λείπει για πάντα" - Το «αντίο» της κόρης της μετά τον θάνατό της

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Ντόναλντ Τραμπ καθώς έφυγε από την ζωή η πρώην σύζυγός του, Ιβάνα Τραμπ σε ηλικία 73 ετών, με τον ίδιο να γνωστοποιεί την εν λόγω δυσάρεστη είδηση

«Η Ιβάνα Τραμπ ήταν μαχήτρια. Διέφυγε από τον κομμουνισμό και αγκάλιασε αυτήν τη χώρα. Δίδαξε στα παιδιά της να είναι δυνατά και σκληρά, τη συμπόνια και την αποφασιστικότητα. Θα λείψει πολύ στη μητέρα της, στα τρία παιδιά και στα δέκα εγγόνια της», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η κόρη της Ivanka Trump αποχαιρέτησε με την σειρά της την αγαπημένη της μητέρα με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε κοινές τους φωτογραφίες και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Συντετριμμένη από τον θάνατο της μητέρας μου. Η μαμά μου ήταν ευφυής, γοητευτική, παθιασμένη και απίστευτα αστεία. Ήταν πρότυπο δύναμης, επιμονής και αποφασιστικότητας σε κάθε της στιγμή. Έζησε τη ζωή της στο έπακρο και ποτέ δεν έχανε ευκαιρία να γελάσει και να χορέψει. Θα μου λείπει για πάντα και θα κρατήσω τη μνήμη της ζωντανή στην καρδιά μου».

undefined