Γενέθλια για τον μικρό Φοίβο - Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού και η συγκινητική αναφορά στον Κώστα Βουτσά

Μεγάλωσε πολύ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για τον μικρό Φοίβο - Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού και η συγκινητική αναφορά στον Κώστα Βουτσά

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή είναι η σημερινή 22/7 μέρα για την Αλίκη Κατσαβού καθώς γιορτάζει ο γιος της, ο μικρός Φοίβος, ο καρπός του έρωτά της με τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά.

Η ηθοποιός παρά τις υποχρεώσεις της πάντα φροντίζει και περνά πολύ χρόνο με τον μονάκριβό της, στον οποίο έχει φυσικά και τρελή αδυναμία. Έτσι, το μεσημέρι της Παρασκευής 22/7, η Αλίκη Κατσαβού -μετά το συγκινητικό στιγμιότυπο που ανάρτησε με τον Κώστα Βουτσά τραβηγμένη 6 χρόνια πριν- δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του Φοίβου από το πάρτι γενεθλίων του, έτοιμος να σβήσει τα κεράκια της τούρτας του.

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τα γενέθλια του μικρού Φοίβου

«Φοίβο αγόρι μου, χρονια πολλά! Η ζωή είναι μικρή. Κάνε το καλύτερο που μπορείς και κοίτα πάντα τα χρώματα του ουρανού. Σε αγαπώ!

#6χρονων
#φοιβοςβουτσας
#γενέθλια
#fivosvoutsas
#6thbirthday

(Ο Φοίβος διάλεξε για το πάρτι με τους συμμαθητές, την Παιχνιδοχωρα @paidotopos_paixnidoxora που πήγαινε και με τον μπαμπά του) ♡», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Αλίκη Κατσαβού.

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τα γενέθλια του μικρού Φοίβου

«Όσο μεγαλώνει ο Φοίβος βάζει σε λέξεις τη στεναχώρια του...»

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (1/3) η Αλίκη Κατσαβού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κώστα Βουτσά και στον γιο της, Φοίβο καθώς και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την απώλεια του μπαμπά του.

H Αλίκη Κατσαβού αναφέρθηκε στα όσα έγιναν από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Βουτσάς.

«Μετά τον θάνατο του Κώστα ξεκίνησε η πανδημία, τώρα ένας πόλεμος μαίνεται κάπου στην ευρύτερη γειτονιά. Δεν μπορεί κανείς να σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και τη στεναχώρια του. Βρίσκεται μέσα σε μια δίνη πραγμάτων και ψάχνει να βρει την ισορροπία του, να μην ξεχνάει, να βρει και που πατάει.

Έχω ένα πολύ μικρό παιδί και αυτό είναι η πυξίδα μου και νομίζω από αυτό σώθηκα κιόλας. Δεν κοίταξα τη δική μου ανάγκη, ούτε λογάριασα ότι χρειάζομαι κάποιου είδους ψυχολογική υποστήριξη. Σκέφτηκα ότι αν ασχοληθώ με ένα άλλο πλάσμα που έχει τη δική μου ανάγκη για να επιβιώσει, αν αυτό το πλάσμα τραβήξει όλη μου την προσοχή, κάπως το πένθος θα περνάει λίγο λίγο.

Ο Φοίβος τώρα είναι 5,5 ετών. Στον κινηματογράφο τον παλιό, δεν θέλει να τον βλέπει και πολύ τον Κώστα γιατί υποθέτω ότι ήταν πολύ νέος εκεί ο Κώστας και δεν είναι έτσι όπως τον γνώρισε εκείνος.

Καθώς μεγαλώνει, νομίζω απλά βάζει σε λέξεις την δική του στεναχώρια, μου την διατυπώνει, του απαντώ τις ερωτήσεις και προχωράμε. Είναι ψύχραιμος, αλλά γεννιούνται και νέες απορίες», είπε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.