Στη Θεσσαλονίκη για ποτό ο Αριστομένης Γιαννόπουλος - Μόνος ή και όχι;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στη Θεσσαλονίκη για ποτό ο Αριστομένης Γιαννόπουλος - Μόνος ή και όχι;

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλους και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να επέλεξαν χωριστούς δρόμους καθώς ήταν ένα από τα πιο ταιριστά ζευγάρια της showbiz, ωστόσο οι δυο τους επέλεξαν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους "τσάκωσε" σε κοινή εκδήλωση όπου η γνωστή influencer ήταν μαζί με τον νέο της σύντροφο (δείτε εδώ).

Από την άλλη, ο γνωστός πλαστικός χειρούργος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Μπορεί πλέον να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, ωστόσο πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια σπάνια αποκάλυψη για τη νέα του σύντροφο.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μαζί με τον φίλο του, Στέλιο Χανταμπάκη έκαναν μαζί βραδινή έξοδο όπου μάλιστα δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν και κάποιες φωτογραφίες στις οποίες τους βλέπουμε να ποζάρουν μαζί.

Χανταμπάκης - Γιαννόπουλος παρέα στην Θεσσαλονίκη

Στέλιος Χανταμπάκης και Αριστομένης Γιαννόπουλος
Η ανάρτηση του Αριστομένη Γιαννόπουλου

Δείτε την για πρώτη φορά: Η νέα σύντροφος του Αριστομένη Γιαννόπουλου μετά την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Μπορεί λίγες μέρες πριν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης με τον πρώην σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο, όταν τη ρώτησαν γι' αυτό, φαίνεται όμως ότι εκείνος δεν πήρε... το μήνυμα, καθώς μάλλον έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και περνά καλά με νέα σύντροφο στο πλευρό του.

Συγκεκριμένα το μοντέλο, επιχειρηματίας και influencer δήλωνε χαρακτηριστικά σε ερώτηση δημοσιογράφου στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή: “Υπάρχει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, γιατί στη ζωή είναι όλα πιθανά. Δεν κλείνουμε πόρτες ποτέ, πολλές φορές αφήνουμε τις πόρτες μισόκλειστες γιατί δεν ξέρουμε πότε θα χρειαστεί να ξαναμπούμε” (δείτε εδώ το βίντεο).

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Ο πλαστικός χειρουργός, όμως, με μελαχρινή νεαρή ύπαρξη βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στη Fantasia και διασκέδαζε μαζί της με τα τραγούδια του Νίκου Οικονομόπουλου. Ο φωτογραφικός φακός τού YOU απαθανάτισε κατ' αποκλειστικότητα τις τρυφερές στιγμές του Αριστομένη Γιαννόπουλου με την –αγνώστων λοιπών στοιχείων – πανέμορφη σύντροφό του, με την οποία ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός, τρυφερός και τζέντλεμαν, αποχωρώντας μαζί τις πρώτες πρωινές ώρες από το νυχτερινό μαγαζί.

Αριστομένης Γιαννόπουλος νέα σύντροφος you

Αριστομένης Γιαννόπουλος νέα σύντροφος you Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Κι αν η Αλεξάνδρα δήλωσε ότι δεν γνωρίζει εάν υπάρχει κάτι άλλο στην προσωπική του ζωή, γιατί εκείνος δεν της έχει εκμυστηρευτεί κάτι τέτοιο, φαίνεται ότι ο Αριστομένης δεν αποκαλύπτει τα πάντα στην πρώην σύζυγό του, γιατί “ για κάποιον λόγο γίναν όλα” όπως τους αφιέρωνε ο Νίκος Οικονομόπουλος εκείνη την βραδιά και ο γιατρός το άκουγε αγκαλιά με τη συνοδό του...

Οι φήμες και η αλήθεια...

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που εκείνος εθεάθη να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης παρέα με αιθέρια ύπαρξη και όλοι τότε μιλούσαν για μια νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του μετά το διαζύγιό του με την Αλεξάνδρα. Ο ίδιος, όμως, το διέψευσε και, μάλιστα, δήλωσε: “Με την κοπέλα για την οποία ακούστηκε, την Κατερίνα, είμαστε φίλοι τόσα χρόνια, είναι και πελάτισσά μου και εκτός αυτού το κορίτσι έχει σχέση”. Επομένως άνθρακες ο θησαυρός! Μερικές μέρες αργότερα μια νέα πανέμορφη γυναίκα διασκεδάζει στο πλευρό του και οι δυο τους δείχνουν ιδιαίτερα διαχυτικοί... Ο χρόνος θα δείξει, αν και ο ίδιος αρνείται για την ώρα μετά την επικοινωνία που είχαμε μαζί του να παραδεχτεί οτιδήποτε...

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 10/11, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ