Στιγμές ευτυχίας για τον Λάμπη Λιβιεράτο και τη Εύη Αδάμ 10 χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για τον Λάμπη Λιβιεράτο και τη Εύη Αδάμ 10 χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα και το τραγούδι τα τελευταία χρόνια της ζωής του και έχει αποφασίσει να ακολουθήσει διαφορετική πορεία. Παρόλα αυτά, η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Εύη Αδάμ είναι πάντα η προτεραιότητά του. Μάλιστα, οι τέσσερις τους βιώνουν στιγμές ευτυχίας και υπερηφάνιας, καθώς η μικρή κόρη του πρώην ζευγαριού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο όπου σπούδαζε.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της μεγάλης κόρης, Δανάης Λιβιεράτου, την Πέμπτη 21/7, η οποία δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών, καταλήγοντας στο βίντεο από το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Η Νεφέλη φαίνεται να περνάει φορώντας τον τήβεννο και τον χιτώνα χαμογελώντας, μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές της, χαιρετώντας προς το μέρος της αδερφής της.

Η αποφοίτη της κόρης του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, Νεφέλης

«Το μυστικό της βασίλισσας για καλή ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη.

Δανάη Λιβιεράτου

Δανάη Λιβιεράτου - instagram

Δανάη Λιβιεράτου - αποφοίτηση αδερφής

Δανάη Λιβιεράτου - ανάρτηση

Τι έκανε λίγες μέρες πριν η Δανάη Λιβιεράτου;

Η Δανάη Λιβιεράτου το προηγούμενο διάστημα απολάμβανε το καλοκαίρι της στο πιο γνωστό νησί της Ελλάδας, την Μύκονο. Όμως, δεν ήταν μόνη της και ούτε βρίσκονταν μαζί της οι γονείς της. Αντιθέτως, περνούσε τον χρόνο της μαζί με το αγόρι της τον Pablo Miller, ο οποίος είναι μουσικούς.

Πέρα, λοιπόν, από το καλλίγραμμο σώμα της, το οποίο γνωρίζουμε πολύ καλά πως έχει και από που έχει πάρει τα γονίδια, αποφάσισε να μας δείξει μέσα από τον προωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγες στιγμές της στο νησί, μαζί με την πιο ρομαντική φωτογραφία που θα μπορούσε να τραβήξει κανείς με τον σύντροφό του.

Στην πρώτη φωτογραφία είναι μόνη της καθιστή, φορώντας ένα μπεζ σατέν φόρεμα, ενώ στη δεύτερη ζωντανεύει κάθε ταινία αγάπης που έχουμε δει, αφού ο Pablo την σηκώνει ψηλά και οι δυο τους κοιτάζονται γεμάτοι πάθος, μπροστά από τα υπέροχα χρώματα του ηλιοβασιλέματος πάνω από την γαλάζια θάλασσα.

«Ελλάδα και εσύ», έγραψε χαρακτηριστικά η 20χρονη.

Δανάη Λιβιεράτου

Δανάη Λιβιεράτου - σχέση