«Οι παρέες μου ήταν διάφοροι χίπηδες και...» - Η Ελένη Κοκκίδου όπως δεν την έχετε ξανακούσει να μιλά!

Τα νεανικά της χρόνια και οι αναμνήσεις της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Οι παρέες μου ήταν διάφοροι χίπηδες και...» - Η Ελένη Κοκκίδου όπως δεν την έχετε ξανακούσει να μιλά!

Η πολύ αγαπητή ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου, το πρωί της Παρασκευής 22/7 βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Alpha Τώρα, και μίλησε για την επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε» στο θέατρο Άλσος (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει για τις δυσκολίες στον χώρο της), αλλά και για τα νεανικά της χρόνια που κατά δήλωση της ήταν παιδί των λουλουδιών!

Όσα αποκάλυψε η Ελένη Κοκκίδου

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Κοκκίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Ήμουν παιδί των λουλουδιών από την άλλη όμως πλευρά. Δεν ήμουν κομματικοποιημένη, ήμουν όμως πολιτικοποιήμένη και αντισυμβατική. Με το που άρχισα δηλαδή να μεγαλώνω, στα 18 μου, οι παρέες μου ήταν διάφοροι χίπηδες πολύ καλά παιδιά με τα μακριά τους μαλλιά και τις κιθάρες τους. Πηγαίναμε στα νησιά, τραγουδάγαμε από Σαββόπουλο μέχρι Rolling Stones και ότι υπήρχε αντισυμβατικό εκείνη την εποχή».

«Εμείς ήμασταν η γενιά που ανακάλυψε τα νησιά και είχε μια σχέση με τα νησιά εμπειρίας και γνωριμίας με τους κατοίκους των νησιών. Δηλαδή πηγαίναμε εκεί και ενσωματωνόμασταν με την κοινωνία εκεί. Τότε την γνωρίζαμε την κοινωνία. δεν υπήρχε αυτό που υπάρχει τώρα και είναι βιογραφικό και έχεις φωτογραφίες από όπου έχεις πάει».

«Ήμασταν τα παιδιά που πήγαμε εκεί στα 18 μας χρόνια και μείναμε άναυδοι με την απλότητα, την αισθητική, την καλοσύνη και την φιλοξενία των κατοίκων των άγονων τότε νησιών που ήταν οι Κυκλάδες».

Αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την τεράστια απώλεια κιλών

Η Ελένη Κοκκίδου έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στο μικρό απόσπασμα που παρακολουθήσαμε σήμερα 6/7 την ακούσαμε να αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με την τεράστια απώλεια κιλών που είχε. Η τηλεοπτική Βουλίτσα από την αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», εξέπληξε τους πάντες όταν εμφανίστηκε 35 κιλά κάτω στην οθόνη.

Όπως είχε εξομολογηθεί και σε παλαιότερη συνέντευξή της η απόφαση είχε να κάνει κυρίως με την επιβαρυμένη ψυχολογία της, που είχε πέσει λόγω και του σωματικού της βάρους, ενώ αποκάλυψε πόσο την βοήθησε και η περίοδος της καραντίνας στο να το πάρει απόφαση και να χάσει αυτά τα κιλά παρουσιάζοντας μια ριζικά νέα εικόνα.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως προσπαθούσε αρκετό διάστημα να χάσει τα κιλά που είχε πάρει, προκειμένου να φτάσει στο αποτέλεσμα που ήθελε.

«Ναι, μου πήρε ενάμιση χρόνο, δύο. Νιώθω πιο ελαφριά πλέον και πιο κοντά στο πρότυπο που είχα για τον εαυτό μου πριν πάρω αυτά τα κιλά.

Εγώ σαν άνθρωπος συναισθηματικά κλείνομαι και όταν συμβαίνουν σημαντικά δυσάρεστα γεγονότα στην οικογένεια, στην προσωπική μου ζωή, καταφεύγω στους υδατάνθρακες.

Το έκανα από νέα αυτό», ανέφερε.