Μπορεί άλλοι να φεύγουν εκείνη όμως μένει - Η φωτογράφιση της Ελένης Τσολάκη για την νέα σεζόν στο Open

Καλέ ούτε εβδομάδα δεν πέρασε από το φινάλε της εκπομπής...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μπορεί άλλοι να φεύγουν εκείνη όμως μένει - Η φωτογράφιση της Ελένης Τσολάκη για την νέα σεζόν στο Open

Μπορεί άλλοι να φεύγουν λοιπόν από το κανάλι, ωστόσο εκείνη μένει, και ετοιμάζεται δυναμικά για τη νέα σεζόν που έρχεται, μιας και ήδη έκανε την φωτογράφισή της. Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη και το Open Weekend, το οποίο σάρωσε σε τηλεθέαση στην τελευταία εκπομπή συγκριτικά με άλλες εκπομπές, που όπως όλα δείχνουν θα μας κρατάνε συντροφιά για ακόμη μία σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Open, κάνοντας πιο ευχάριστα τα Σαββατοκύριακά μας.

Η φωτογράφιση της Τσολάκη για τη νέα σεζόν

Η λαμπερή παρουσιάστρια, θα κρατά και πάλι τα ηνία της πρωινής ζώνης του Σάββατου και της Κυριακής, με την ίδια - από όσο ξέρουμε δηλαδή - ομάδα, φροντίζοντας να περνάμε καλά και να διασκεδάζουμε, με ωραίες θεματολογίες και αρκετό γέλιο.

Η φωτογράφιση της Ελένης Τσολάκη για την νέα σεζόν στο Open

«Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά»

Η μία εκπομπή μετά την άλλη έριξαν αυλαία για το καλοκαίρι αυτές τις ημέρες, άλλες μέχρι τη λήξη των διακοπών, άλλες οριστικά. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει και το «Open Weekend», που είχε φινάλε σήμερα 17/7. Όλοι οι συντελεστές του προγράμματος είπαν δυο λόγια για τη συνεργασία τους, ενώ ξεχώρισαν και τα λόγια της Ελένης Τσολάκη για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε.

Πριν από λίγο καιρό ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που συμμετείχε επίσης στο πλατό της εκπομπής φέτος, μίλησε για τη νέα σεζόν του Open Weekend, που πήρε φυσικά το πράσινο φως από το κανάλι, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται παρά την εκτίμηση που έχει προς όλους τους συνεργάτες του, να έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του. Κάτι τέτοιο δε συμβαίνει με την Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με χαμόγελο και συγκίνηση. Πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους είχε ετοιμάσει λίγα λόγια και έκανε λόγο ενώ στο τέλος έστειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες της αλλά και στον κόσμο που τη στηρίζει.

«Να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από όλους εσάς που είστε εδώ και εσάς που είστε πάνω. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, προσπαθήσαμε να σας κάνουμε να χαμογελάσετε. Ένα ευχαριστώ στα παιδιά που δούλεψαν για αυτή την εκπομπή, ένα ευχαριστώ στα παιδιά του πλατό γιατί συμβάλλουν στην ενέργεια που προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε. Ένα ευχαριστώ και στον διευθυντή της καρδιάς μας τον κύριο Γιάννη Λάτσιο.

Να σας ευχηθώ από τα βάθη της καρδιάς μου ένα όμορφο και γλυκό καλοκαίρι με χαμόγελο και αλήθεια γιατί αυτό θα μας σώσει και θα μας κάνει να κοιταζόμαστε στα μάτια και να νιώθουμε αγάπη. Ευχαριστώ για όλα».