Έξι μήνες από τον θάνατο του Πάνου Νάτση - Η ανακοίνωση της συντρόφου του για το μνημόσυνο

Η ανάρτηση της Διονυσίας Γεωργιάδου στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έξι μήνες από τον θάνατο του Πάνου Νάτση - Η ανακοίνωση της συντρόφου του για το μνημόσυνο

Έξι μήνες συμπληρώνεται σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 29/7 από τη μέρα που ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από τα γενέθλια της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Η απώλειά του συγκλόνισε τους πάντες και ειδικότερα την σύντροφό του, Διονυσία Γεωργιάδου με την οποία έκαναν μάλιστα και σχέδια γάμου. Η ίδια πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους παλιές της φωτογραφίες με τον ηθοποιό, με τον πόνο της να είναι αβάσταχτος, μιας και πρώτη φορά γιόρτασε τα γενέθλιά της χωρίς αυτόν.

Το ίδιο έκανε και τώρα, με αφορμή τη συμπλήρωση των έξι μηνών, προσκαλώντας όποιον θέλει να παραστεί στο μνημόσυνο που θα γίνει στη μνήμη του.

Μνημόσυνο για την συμπλήρωση 6 μηνών από τότε που πέθανε ο Πάνος Νάτσης

«Με τη συμπλήρωση έξι μηνών από το χαμό του αγαπημένου μας Παναγιώτη Νάτση, καλούμε όσους επιθυμούν να παρευρεθούν στο μνημόσυνο την Παρασκευή 29/7 στο νεκροταφείο Σχιστό Νίκαιας», έγραφε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Διονυσία Γεωργιάδου.

Μνημόσυνο για την συμπλήρωση 6 μηνών από τότε που πέθανε ο Πάνος Νάτσης 

Τι είχε πει για τις φήμες που τη θέλουν έγκυο - Η ανάρτηση στα social

Τραγική φιγούρα παραμένει και η σύντροφό του, Διονυσία Γεωργιάδου με την οποία διατηρούσε σχέση τα τελευταία χρόνια και όπως η ίδια αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της προσπαθούσαν να κάνουν παιδί.

Η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Έτσι, η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα q&a που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στην ψυχολογία της αυτό το διάστημα ενώ αποκάλυψε αν είναι έγκυος.

«Δεν ξέρω καν αν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψουν αυτόν τον πόνο… σαν να σου έχουν κόψει τα χέρια, τα πόδια, την καρδιά και τα πνευμόνια, αλλά να σου έχουν αφήσει το μυαλό και τα μάτια να βλέπεις και να το καταλαβαίνεις…. Ελπίζω να μην εννοείς ότι πάχυνα… Δυστυχώς όχι».

Πάνος Νάτσης - Ανάρτηση

Ανάρτηση συντρόφου Πάνου Νάτση