Με σκούρο μωβ crop top και κοντή φούστα - Η Μαρία Λέκα ποζάρει στο ταξίδι της στη Σόφια μετά την ανακοίνωση του γάμου

Από την Μύκονο στο εξωτερικό

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με σκούρο μωβ crop top και κοντή φούστα - Η Μαρία Λέκα ποζάρει στο ταξίδι της στη Σόφια μετά την ανακοίνωση του γάμου

Την Μαρία Λέκα, την γνωρίσαμε μέσα από το “My Style Rocks” και αμέσως τράβηξε τις εντυπώσεις. Εδώ και αρκετά χρόνια μπορεί να έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά στα social media και συγκεκριμένα στον χώρο του instagram παραμένει μια πολύ ενεργή χρήστης.

Πρόσφατα, μάλιστα, βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας με την ανακοίνωση του γάμου της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram -κρατώντας κρυφό βέβαια ακόμα τον αγαπημένο της. Η καλλονή influencer δείχνει πιο χαρούμενη από ποτέ, αδημονώντας για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της.

Είναι άκρως εντυπωσιακή και πρόσφατα ταξίδεψε μέχρι τη Σόφια της Βουλγαρίας και από το πολυτελές ξενοδοχείο της μας χάρισε ένα ακόμα νεανικό και κομψό look της. Έχει επιλέξει ένα σκούρο μωβ σύνολο από decoro, που αποτελείται από crop top off-shouler με φιόγκο στη μέση και κοντή αέρινη φούστα. Κρατά μία στυλάτη μαύρη μεσαίουμεγέθους τσάντα επώνυμης μάρκας και από αξεσουάρ μόνο ένα λευκόχρυσο ρολόι στον αριστερό της καρπό. Τα μακριά μαλλιά της πέφτουν όμορφα.

Η ανάρτηση της Μαρίας Λέκα από το ταξίδι της στη Σόφια

Μαρία Λέκκα ποζάρει στο ταξίδι της στη Σόφια

Λίγα λόγια για την Μαρία Λέκα

Η Μαρία Λέκκα έφτασε αρκετά κοντά στον τελικό του My Style Rocks και κέρδισε πολύ μεγάλη προβολή μέσω από το instagram αφού σήμερα έχει περίπου τις 267.000 followers. Έχει συνεργαστεί με αρκετά brands διοργανώνοντας διαγωνισμούς έχει κάνει αρκετές φωτογραφίσεις και όπως η κάθε influencer της Ελλάδας που σέβεται τον εαυτό της το καλοκαίρι περνάει πολύ μεγάλο διάστημα στη Μύκονο

Η Μαρία Λέκα έχει μεγαλώσει στη Ζάκυνθο και σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1997. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μόδα και το στυλ, πειράζοντας σε πρώτη φάση με την ντουλάπα της μαμά της και κοιτώντας περιοδικά.

Ένα από τα ελάττωμά της από ότι λέει η ίδια είναι πως δεν έχει υπομονή και δηλώνει πεισματάρα.