Με σκίσιμο ως το μπούτι και πούπουλα στο ανοιχτό της ντεκολτέ - Η εκρηκτική εμφάνιση της Σοφία Μαριόλα στη Σκόπελο

Πως σας φαίνεται;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με σκίσιμο ως το μπούτι και πούπουλα στο ανοιχτό της ντεκολτέ - Η εκρηκτική εμφάνιση της Σοφία Μαριόλα στη Σκόπελο

Το καλοκαίρι έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό για την Σοφία Μαριόλα και τον Στράτο Τζώρτζογλου, με την πρώτη να ποζάρει με αστραφτερό μαγιό στην παραλία "τραβώντας" όλα τα βλέμματα πάνω της. Η ίδια, λοιπόν, βρέθηκε στη Σκόπελο για να συνεχίσει τις διακοπές της και η κάθε της εμφάνιση είναι κάθε φορά και πιο εντυπωσιακή.

Στην τελευταία της έξοδο στο νησί επέλεξε να φορέσει μία μαύρη φούστα με πολύ ψηλό σκίσιμο, ένα κατακόκκινο crop top με μαύρα πούπουλα στο ανοιχτό μπούστο της, ένα σύνολο που το συνδύασε με χρυσά πέδιλα και τσάντα σε κόκκινες και μπεζ αποχρώσεις. Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε απαλούς χρωματισμούς με το ροζ κραγιόν της να κυριαρχεί, ενώ οι σκιές στα μάγουλά της ξεχώριζαν εξίσου. Ποια είναι η γνώμη σας γι' αυτό το look;

Η εκρηκτική εμφάνιση της Σοφίας Μαριόλα στη Σκόπελο

Σοφία Μαριόλα

«Σαν σήμερα...»

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι αναντίρρητα η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου, οι οποίοι παρά τα χρόνια που τους χωρίζουν (δείτε εδώ ακριβώς πόσα), φαίνεται πως ερωτεύτηκαν από την πρώτη στιγμή.

Το ζευγάρι δεν κρύβει λεπτό την αγάπη τους και πολύ συχνά δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες στα social media. Μάλιστα, η Σοφία Μαριόλα, πριν μερικές ώρες, προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση για τον ηθοποιό, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Πάντα ψάχνω λόγους να γιορτάζω μα κυρίως να είμαι ευγνώμων γι' αυτά που έχω! Ε το πιο σημαντικό είναι αυτός ο άνθρωπος! 5 χρόνια τώρα σε όλα μαζί! Σαν σήμερα λοιπόν μου έκανε πρόταση γάμου καλά καλά δεν με ήξερε (2 βδομαδες μόνο μαζί!) και πήρε το ρίσκο? άκουσε το ενστικτο? την καρδια?..

Συγνώμη αλλά αυτούς τους τρελούς τους αγαπώ λίγο περισσότερο. Έτσι είναι ο έρωτας σε κατακλύζει και από την μία στιγμή στην άλλη δεν μπορείς να φανταστεις την ζωή σου χωρίς αυτόν τον άνθρωπο. Πες το ταίριασμα.. ταίριασμα σε όλα στις χαρές, στις δυσκολίες στα νεύρα ακόμα και στους χαζούς καβγάδες που καταλήγουν σε αγκαλιά και πιο δυνατά φιλιά ! Σ' ευχαριστώ που μου έδωσες και μου δίνεις λόγους να γιορτάζω!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

undefined