«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου χάρισε...» - Ο Δημήτρης Γιώτης αποκαλύπτει για τη γνωριμία τους

Η άκρως αφοπλιστική συνέντευξη του ηθοποιού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου χάρισε...» - Ο Δημήτρης Γιώτης αποκαλύπτει για τη γνωριμία τους

Ο Δημήτρης Γιώτης παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε για τη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την περιπέτεια με την υγεία της. Μάλιστα, πρόσφατα ο κουμπάρος της αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιώτη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Έχετε συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού θεάτρου. Ποια είναι η πιο σοφή συμβουλή που σας έχουν δώσει;

Κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου. Όλοι θα πούνε το μακρύ και το κοντό τους. Εσύ τόλμησε να πετάξεις και πίσω μην κοιτάς…

Σε πρόσφατη συνέντευξή σας στο περιοδικό «ΕΓΩ», μιλήσατε για τις τελευταίες στιγμές σας με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη δύναμη της ψυχή της. Γνώριζε πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα με την υγεία της;

Όχι, σίγουρα δεν ήταν μια απλή γαστρεντερίτιδα όπως νομίζαμε στην αρχή, αλλά το μέγεθος του προβλήματος δεν το γνώριζε… Να ‘ναι καλά εκεί που είναι… Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου χάρισε τη «Μελωδία της Ευτυχίας».

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Με την Βουγιουκλάκη όσο συνεργαστήκαμε...»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε βρέθηκε την Τρίτη 29/3 στον καναπέ στο Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε με γνωστούς συναδέλφους του. Ο ηθοποιός έχει βιώσει τεράστια επιτυχία με τις ταινίες, τα σίριαλ και τις θεατρικές παραστάσεις, που τον έχουμε δει να συμμετέχει.

Αποκαλυπτικός ιδιαίτερα ήταν αναφέροντας πως στα χρόνια δεν έκανε σημαντικές φιλίες στο χώρο, καθώς οι περισσότερες περιορίζονταν στο επαγγελματικό, όπως και με τη Βουγιουκλάκη. Έχει άλλωστε περιγράψει πως οι σχέσεις του με τις γυναίκες ήταν δύσκολες για πολύ συγκεκριμένους λόγους και ίσως για αυτό να δυσκολεύτηκε να κάνει φιλίες.

«Απλά περάσαμε καλά με την Αλίκη όσο συνεργαστήκαμε, δεν κάναμε παρέα. Συνήθως δεν έκανα παρέες, ήμαστε περισσότερο γνωστοί με τους ηθοποιούς. Τελείωνε η σεζόν, χανόντουσαν εκείνοι, πήγαιναν σε άλλες δουλειές, είναι λίγο περίεργο αυτό.

Ίσως ήμουν μοναχικό παιδί εγώ, είχαμε τη δυστυχία της κατοχής και της μετέπειτα κατάστασης που ήταν τραγική με τον εμφύλιο. Με όλο αυτόν τον πόνο λίγο μαζεύτηκα. Με τη Μάρω Κοντού είμαστε φίλοι, μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν κάνουμε παρέα», είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

«Δεν θυμάμαι να με κυνηγούσαν οι παπαράτσι, δεν θυμάμαι να ασχολήθηκαν πολύ μαζί», λέει επίσης ο Γιώργος Κωνσταντίνου.