Με φιστικί μπικίνι με φραμπαλά - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει αμέριμνη τη θάλασσα και το καλοκαίρι

Οι αναρτήσεις στα social

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με φιστικί μπικίνι με φραμπαλά - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει αμέριμνη τη θάλασσα και το καλοκαίρι

Κάθε χρόνο με το που ρίχνει αυλαία στην εκπομπή της και αποχαιρετά το τηλεοπτικό της κοινό, ετοιμάζει βαλίτσες της και αποχαιρετίσει την Αθήνα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν χάνει λεπτό καθώς ανυπομονεί να κάνει την απόδρασή της στο αγαπημένο της νησί την Πάρο όπου διατηρεί εξοχική κατοικία και μένει εκεί μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

Έτσι και φέτος βρίσκεται ήδη εκεί με τα παιδάκια της (δείτε εδώ ένα τρυφερό στιγμιότυπο μαζί τους) ενώ -όπως έχει δηλώσει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινούν χωρίς τον Θέμη Σοφό, ο οποίος συνεχίζει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα και τον Ιούλιο - ο Αύγουστος είναι ο μήνας ο οποίος βρίσκει ολόκληρη της οικογένεια στο νησί.

Η ίδια πάντως δε παραλείπει να πηγαίνει καθημερινά στην παραλία και να χαλαρώνει αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό της. Αυτό έκανε και το μεσημέρι της Παρασκευής 22/7 και αφού έβαλε τα παιδιά για ύπνο, απόλαυσε λίγο χρόνο μόνη της στην παραλία, χαλαρώνοντας κάτω από τον ήλιο με το αγαπημένο της βιβλίο.

Οι αναρτήσεις της Σταματίνας Τσιμσιλή στην παραλία

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή παραλία

Σταματίνα Τσιμτσιλή βιβλιο

Είχε αποχαιρετήσει πρώτα την αγαπημένη της εκπομπή πριν από τις διακοπές

Αυλαία έριξε το πρωί της Παρασκευής 8/7 η εκπομπή Happy Day, η οποία εδώ και 10 χρόνια συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για αυτό και στο τέλος της εκπομπής η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανανέωσε το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για τη επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια -λίγο μετά την αποκάλυψη για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- μιλώντας στους τηλεθεατές της ήταν αρκετά συγκινημένη καθώς μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε κι άλλες προτάσεις και βρέθηκε σε κομβικό σημείο για την καριέρα της, παρόλα αυτά αποφάσισε να παραμείνει στον Alpha.

«Κάθε χρόνο λέω δεν θα συγκινηθώ, θα γελάω, αλλά επειδή είμαστε άνθρωποι που δεν φοβόμαστε τα συναισθήματά μας…

Εγώ το αγαπώ αυτό που κάνω και το αγαπώ το Happy Day και φέτος, επειδή βρέθηκα σε ένα περίεργο σταυροδρόμι, ίσως να διαβάσατε και κάποια πράγματα και να πάρω κάποιες σημαντικές αποφάσεις, θέλω να σας πω, ότι επέλεξα να μείνω εδώ γιατί άκουσα την καρδιά μου. Γιατί αυτό που έχουμε 10 χρόνια τώρα δεν το αλλάζω με τίποτα, αλήθεια σας το λέω», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και έτρεξε για... μπουγέλο με τους συνεργάτες της!