Νίκος Κοκλώνης: Το αδημοσίευτο βίντεο που μοιράστηκε με τη Δέσποινα Βανδή με αφορμή τα γενέθλιά της

Η ανάρτηση στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: Το αδημοσίευτο βίντεο που μοιράστηκε με τη Δέσποινα Βανδή με αφορμή τα γενέθλιά της

Την Παρασκευή 22/7 ήταν μία ιδιαίτερα χαρούμενη μέρα για τη Δέσποινα Βανδή καθώς είχε τα γενέθλια της. Η τραγουδίστρια κλείνει τα 53 και διανύει μια από τις πιο όμορφες και δημιουργικές περιόδους της ζωής της - τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Από το πρωί της χθεσινής ημέρας δεχόταν ευχές τηλεφωνικά αλλά και δημόσια στα social media.

Έτσι, θέλησε να της ευχηθεί και ο καλός της φίλος, Νίκος Κοκλώνης -ο οποίος της εμπιστεύεται εδώ και χρόνια τη θέση του κριτή στο J2US, ενώ φέτος της εμπιστεύτηκε την παρουσίαση του Chart Show με την τραγουδίστρια να τον βγάζει ασπροπρόσωπο για την επιλογή του.

Μάλιστα, ο Ceo της Barking Well ανέβασε ένα βίντεο στα stories στο Instagram, με τους δυο τους παρέα.

Το βίντεο του Νίκου Κοκλώνη με τις ευχές για τα γενέθλια της Βανδή

«Να τα εκατοστήσεις αγαπημένη μου. Χρόνια πολλά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κοκλώνης.

Έσβησε τούρτα στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη - Ξεχωριστά τα φετινά γενέθλια για την Δέσποινα Βανδή

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή 22/7 μέρα για την Δέσποινα Βανδή καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της, με την ημέρα αυτή να είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη για την τραγουδίστρια, μιας και τα γιορτάζει του πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η ίδια βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη λόγω των εμφανίσεών της και μαζί της είναι φυσικά κι ο αγαπημένος της. Οι ευχές που έχει δεχτεί η τραγουδίστρια από τα ξημερώματα κιόλας είναι πολλές, τόσο από φίλους όσο κι από συνεργάτες.

Μάλιστα, ήδη από χθες το βράδυ έσβησε και την πρώτη της τούρτα, σε μία βραδιά για λίγους φίλους που οργάνωσε ο Σάββας Σπαθαρίδης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων γνωστού ξενοδοχείου της πόλης και πολύ καλός φίλος.

Μαζί ήταν κι ο Βασίλης Μπισμπίκης, με τον οποίο αναμένεται να περάσει την σημερινή μέρα, μαζί με τα παιδιά της, την Μελίνα -που αποφοίτησε πριν μερικές μέρες- και τον μικρό Γιώργο.

Η τούρτα που έκαναν έκπληξη στην Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλιά της