Πόδια γαζέλας και είναι μόνο 18 - Οι νέες φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή με την κόρη της

Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πόδια γαζέλας και είναι μόνο 18 - Οι νέες φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή με την κόρη της

Φωτογραφίες της Μελίνας Νικολαίδη το τελευταίο διάστημα έχουμε δει πολλές και έχει γίνει κατανοητό πως η κόρη της Δέσποινας Βανδή δεν είναι πια το κοριτσάκι που θυμόμασταν. Ωστόσο η εξέλιξή της έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αφού και στις νέες φωτογραφίες που ανέβασε η περήφανη μαμά, η ομορφιά της Μελίνας αλλά και τα ατελείωτα πόδια της στην ηλικία μόλις των 18, πραγματικά μαγεύουν.

Εκτός από συγκλονιστικά όμορφη, η κόρη της Δέσποινας Βανδή έχει κληρονομήσει και το μεγάλο της ταλέντο στο τραγούδι, αφού σε πρόσφατη συναυλία της στο Θέατρο της Νίκαιας, την ανέβασε πάνω στη σκηνή με τον Γιώργο Θεοφάνους και οι θεατές δεν πίστευαν στα αυτιά τους.

Οι νέες φωτογραφίες της Μελίνας Νικολαίδη με τα ατελείωτα πόδια

Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε μερικές σαγηνευτικές φωτογραφίες της Μελίνας πιθανά από κάποιο showroom και η μικρή φόραγε ένα πολύ όμορφο μωβ σατέν φόρεμα που αναδείκνυε τέλεια τα πόδια της. Πρόσωπο και σώμα είναι συγκλονιστικά, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.

Koντινή λήψη στο πανέμορφο πρόσωπο της Μελίνας Νικολαίδη

Η Μελίνα Νικολαιδη με μωβ φόρεμα και σκίσιμο που αναδεικνύει τα πόδια της

Η Μελίνα Νικολαίδη σε πανέμορφη λήψη που ανέβασε η Βανδή στο instagram

Σε σχέση με τον γιο του Πλούταρχου η κόρη της Βανδή; Η ατάκα όλο νόημα της Δέσποινας

Στην εκπομπή Chart Show βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ του Σαββάτου 25/6 ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος χάρισε στους τηλεθεατές μια βραδιά γεμάτη μουσική και τραγούδια.

Λίγο αργότερα, η Δέσποινα Βανδή τον καλωσόρισε στο πλατό και τότε είναι που ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις και οι σπόντες για τα παιδιά τους και συγκεκριμένα για την Μελίνα Νικολαϊδη και τον Γιώργο Κακοσαίο, που φημολογούνται πως είναι σε σχέση.

«Έκανε και παιδιά και επιτυχίες. Και όχι απλά παιδιά, καλλίφωνα παιδιά, τέλος πάντων μετά θα πάμε εκεί συμπέθερε. Αυτό που ήρθε το παιδί σου εδώ και ήρθε και το δικό μου εντελώς τυχαία εκείνη την ημέρα… Λέω ελάτε να σας γνωρίσω, γιατί αισθάνθηκα ότι έχουμε μεγαλώσει και μεγάλωσαν και τα παιδιά μας και είπα “έλα να σου γνωρίσω το παιδί ενός συνάδελφου”. Και βγήκαμε συμπέθεροι», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή με τον Γιάννη Πλούταρχο να απαντά: «Βέβαια η κόρη σου είναι μια κούκλα, από που να πάρει…».