«Ήταν συντριπτικό για μένα» - Ο Ρίκι Μάρτιν συγκλονίζει με όσα πέρασε με τις κατηγορίες του ανιψιού του σε βάρος

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση για τον τραγουδιστή

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ήταν συντριπτικό για μένα» - Ο Ρίκι Μάρτιν συγκλονίζει με όσα πέρασε με τις κατηγορίες του ανιψιού του σε βάρος

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει για τον τραγουδιστή η υπόθεση που είχε συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη, όπου ο Ρίκι Μάρτιν κατηγορείτο από τον 21χρονο Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, ανιψιό του, για αιμομιξία, αλλά και ψυχική και σωματική κακοποίηση. Ο τραγουδιστής έκανε γνωστό πριν από μερικές ώρες στο instagram πως ο συγγενής του αποφάσισε εν τέλει να αποσύρει τις κατηγορίες σε βάρος του.

Ωστόσο, φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν τελευταία στιγμή, αφού ολοκληρώθηκε η ακρόαση στο δικαστήριο και όπως μετέδωσε το TMZ, ο δικαστής απέρριψε την προσωρινή αναστολή που είχε εκδώσει πριν από μια εβδομάδα.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόσυρση κατηγοριών για αιμομιξία

Εδώ και λίγες ώρες μάλιστα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του Ρίκι Μάρτιν μετά τις κατηγορίες του ανιψιού του για αιμομιξία και κακοποίηση. Ο Πορτορικανός τραγουδιστής, μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς «επώδυνους».

Απευθυνόμενος στους θαυμαστές του εξήγησε στο συγκεκριμένο βίντεο, ότι τόσο καιρό δεν μιλούσε για το θέμα, λόγω νομικού αιτήματος να μην το κάνει.

«Είμαι μπροστά στην κάμερα σήμερα γιατί πραγματικά θέλω να μιλήσω προκειμένου να ξεκινήσω μια διαδικασία θεραπείας. Επί δύο εβδομάδες δεν μου επιτρεπόταν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου γιατί ακολουθούσα μια διαδικασία όπου ο νόμος με ανάγκαζε να μην μιλήσω μέχρι να βρεθώ μπροστά από δικαστή», είπε και πρόσθεσε:

«Ευχαριστώ τον Θεό που αποδείχτηκε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί δεν ήταν αληθείς αλλά θα σας πω την αλήθεια. Ήταν πολύ επώδυνο. Ήταν συντριπτικό για μένα, την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Δεν το εύχομαι σε κανέναν».

«Στον άνθρωπο που ισχυρίζεται αυτές τις ανοησίες, του εύχομαι τα καλύτερα. Και ελπίζω να βρει τη βοήθεια ώστε να ξεκινήσει μια νέα ζωή γεμάτη αγάπη, αλήθεια και χαρά και να μην πληγώσει κανέναν άλλο. Η προτεραιότητά μου είναι να θεραπευτώ. Και πως θα το κάνω αυτό; Με μουσική. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή».

Τι είχε υποστηρίξει εξ' αρχής η πλευρά του τραγουδιστή

Η νομική ομάδα του Μάρτιν είχε αναφέρει στην DailyMail ότι ο ανιψιός του παλεύει με βαθιά ψυχικά προβλήματα και απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς του, τους οποίους χαρακτήρισαν «αηδιαστικούς».

«Ο Ρίκι Μάρτιν φυσικά δεν έχει εμπλακεί και δεν θα εμπλεκόταν ποτέ σε κανένα είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του», τόνισε ο δικηγόρος του και πρόσθεσε: «Η ιδέα δεν είναι μόνο αναληθής, είναι και αποκρουστική. Ελπίζουμε όλοι ότι αυτός ο άνθρωπος θα έχει τη βοήθεια που χρειάζεται τόσο, επειγόντως. Αλλά πάνω απ' όλα, ανυπομονούμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση μόλις ο δικαστής εξετάσει τα γεγονότα».