Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Πότε θα πραγματοποιηθεί ο θρησκευτικός τους γάμος

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Πότε θα πραγματοποιηθεί ο θρησκευτικός τους γάμος

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού, ο Νικήτας Νομικός και η Άννα Πρέλεβιτς ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Την είδηση ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Άννα, η οποία «λιώνει» για τον σύντροφό της και δε το κρύβει.

Πότε αναμένεται ο γάμος Πρέλεβιτς - Νομικού

Μέχρι στιγμής καμία ανακοίνωση δεν έχει γίνει για την ημερομηνία του γάμου - παρά τις επίμονες ερωτήσεις που λαμβάνει το μοντέλο- αλλά σίγουρα δεν αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι του 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Άννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός σκέφτονται να κάνουν θρησκευτικό γάμο, το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς να έχουν αποφασίσει ακόμα το μέρος.

«Ο Νικήτας είναι ο πατέρας των παιδιών μου»

Το πρωί της Πέμπτης 23/6, μετά την ανακοίνωση του γάμου τους, η Άννα Πρέλεβιτς μίλησε στην Ελένη Μουστάκη και την εκπομπή «Mega Καλημέρα», λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Νικήτα Νομικό.

«Δε σκέφτομαι το γάμο από μικρή, αλλά τον άνθρωπό μου τον έχω βρει. Ό,τι κι αν πω για τον σύντροφό μου είναι λίγο. Έχουμε κοινά θέλω και όνειρα. Μένουμε μαζί με το σύντροφό μου», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Πρέλεβιτς.

«Δε θα έκανα κάτι τηλεοπτικό με το Νικήτα, είναι πολύ χαμηλών τόνων, αν του το έλεγα θα γελούσε», ξεκαθάρισε, ενώ πρόσθεσε ότι «Έχω νιώσει έντονα ότι ο Νικήτας θα ήταν ο πατέρας του παιδιού μου. Κάνουμε κοινά όνειρα και απολαμβάνουμε την κάθε μας ημέρα. Τη Δούκισσα Νομικού την αγαπώ, τη λατρεύω, και την οικογένειά τους», ανέφερε κλείνοντας η Άννα Πρέλεβιτς.