Παντρεύεται η Ιωάννα Μαλέσκου; Οι φωτογραφίες με το άκρως εντυπωσιακό νυφικό

Έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα στην σχέση της;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Παντρεύεται η Ιωάννα Μαλέσκου; Οι φωτογραφίες με το άκρως εντυπωσιακό νυφικό

Η εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου έριξε την Παρασκευή 15/7 αυλαία μετά από μια πολυτάραχη σεζόν και δεκάδες δημοσιεύματα για το μέλλον της παρουσιάστριας. Πλέον, όμως η ίδια τα άφησε όλα πίσω και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Η παρουσιάστρια συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της μιας και είναι αρκετά ενεργή στα social media.

Έτσι και το απόγευμα της Παρασκευής 22/7 έκανε μια ανάρτηση, που ξάφνιασε τους ακολούθους της στο Instagram, καθώς κοινοποίησε κάποιες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με νυφικό.

Η παρουσιάστρια μπορεί να εμφανίζεται πολύ εντυπωσιακή ως νύφη αλλά δεν παντρεύεται, ωστόσο πραγματοποίει έναν διαγωνισμό στο Instagram και δίνει δώρο στους διαδικτυακούς φίλους δωροεπιταγές για νυφικά φορέματα.

Η ανάρτηση με τα νυφικά της Ιωάννας Μαλέσκου

«Yes I do. είπατε και σκέφτεστε το νυφικό σας;; Είμαι εδώ για εσάς κορίτσια μου με δωράρα!! Σας το υποσχέθηκα και εγώ τον λόγο μου τον κρατώ… no matter what», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στη λεζάντα της ανάρτησής της και συμπλήρωσε χιουμοριστικά: «Α και κάτι ακόμα: Η νύφη δεν το έσκασε!»

Μαλέσκου νύφη

Μαλεσκου νυφικο

Ιωάννα Μαλεσκου νυφικο ανάρτηση

Μαλεσκου νυφη ανάρτηση

Μαλεσκου νυφικο ανάρτηση

Φυσικά τα likes και τα κολακευτικά σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή από τους followers της.

''Το που θα βρίσκομαι του χρόνου δεν είναι κάτι που θέλω να...''

Τη συνάντησε στις 16/7 η κάμερα του Open Weekend και εκείνη έκανε τις πρώτες τις δηλώσεις μετά το φινάλε, μιλώντας για τις αναμνήσεις που θα κρατήσει από το κανάλι, για το παρόν, αλλά και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Πάντως και το τέλος για την ίδια ήταν μάλλον πικρό, αφού θα περίμενε κανείς ότι παρά τα μέτρια ποσοστά της τηλεοπτικής σεζόν, που πιθανά οδηγούν στην αποχώρησή της από το κανάλι, η τελευταία εκπομπή θα τράβαγε το ενδιαφέρον του κοινού, ωστόσο σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Eίπε λοιπόν αναλυτικά η γνωστή παρουσιάστρια στην κάμερα του Open Weekend:

«Σήμερα έκλεισε ένας πολύ ωραίος κύκλος και η αλήθεια είναι ότι για όλους αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε μοιραστεί έντονες στιγμές, ήταν έντονη η φόρτιση. Η αλήθεια όμως είναι ότι είναι τόσο μεγάλη η χαρά. Μπορεί να το λέω και να ακούγεται παράξενο, αλλά είναι μεγάλη χαρά γιατί είναι ευτυχία και όμορφες στιγμές όλα αυτά που ήρθαν στο μυαλό μας, και ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε η εκπομπή και η σεζόν και η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ.

Νιώθω πάρα πολύ όμορφα, πολύ ήρεμη, πολύ χαρούμενη, πολύ γεμάτη και ευγνώμων για τους ανθρώπους που ήρθαν στη ζωή μου και για όλα αυτά που περάσαμε. Η τηλεόραση είναι κάτι το οποίο κάνουμε, είναι αντικείμενο, είναι δουλειά. Είναι όμως και κάτι που μας φέρνει πολύ κοντά και δεν είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν ωραίες σχέσεις.

Για μένα είναι ένα παραπάνω γιατί έχω ακούσει από την περασμένη σεζόν πολλά πράγματα αναφορικά με τη σχέση μου με συνεργάτες που πραγματικά δε με αγγίζουν πλέον γιατί ξέρω τι σημαίνει αληθινές σχέσεις. Το που θα βρίσκομαι του χρόνου δεν είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ ακόμα, προς το παρόν κάνουμε διακοπές για όσο κρατήσει αυτό το καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβρη» ολοκλήρωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.