Στιγμές συγκίνησης αλλά και χαράς για τη Ζωή Κρονάκη - Το ανακοίνωσε μέσα από το Instagram

«Kι έρχεται η στιγμή...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές συγκίνησης αλλά και χαράς για τη Ζωή Κρονάκη - Το ανακοίνωσε μέσα από το Instagram

Η Ζωή Κρονάκη - η οποία πρόσφατα μίλησε για το mother blaming στα social media - μόλις ολοκλήρωσε με επιτυχία την πορεία της εκπομπής «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ2 και ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα τη νέα τηλεοπτική σεζόν και πάλι στη δημόσια τηλεόραση.

Ειδικότερα, η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης νέας πρωινής εκπομπής που θα ενσωματώσει η ΕΡΤ1 στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Μάλιστα, το ευχάριστο νέο ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία συγκινητική ανάρτηση για όσα τελειώνουν αλλά και για αυτά που αρχίζουν.

Η ανάρτηση της Ζωής Κρονάκη για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

«Kι έρχεται η στιγμή για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα!!! Μετά τις Μαμά-δες που τόσο πολύ αγάπησα και αγαπήσατε πάμε για άλλα εξίσου συναρπαστικά!! Από το Σεπτέμβριο θα λέμε καλημέρα από τη συχνότητα της Ερτ1 κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10.00» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ζωή Κρονάκη στη δημοσίευση της.

«Τιμή μου που συνοδοιπόρος μου σε αυτό το νέο εγχείρημα θα είναι ο εξαιρετικός συνάδερφος @giagtzoglou_dimitris (πόσο τυχερή είμαι πραγματικά!!! Ευχαριστώ από καρδιάς τις υπέροχες κυρίες @kelly.alh και @linapapadaki και όλους όσοι μας πίστεψαν και μας εμπιστεύτηκαν. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη» καταλήγει η Ζωή Κρονάκη.

Ζωή Κρονάκη ανάρτηση

Ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζεται και για ένα ακόμη ρόλο -εκείνο της νονάς

Η Μαντώ Γαστεράτου ανακοίνωσε, εχθές 14/2, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη.

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love It, το πρωί της Τρίτης 15/2, αποκαλύφθηκε, μάλιστα, η παρουσιάστρια που θα βαφτίσει το παιδί της. Ο λόγος για την Ζωή Κρονάκη, που έχει αναλάβει την εκπομπή «Μαμά - δες» και φιλοξενεί πολλούς διάσημους γονείς. Μαντώ και Ζωή είναι δύο πολύ καλές φίλες και συνεργάτιδες.