Δεν την άφηνε από την αγκαλιά του και την φιλούσε στον λαιμό - Τα "καυτά" στιγμιότυπα του Σχίζα με την Παναγιώταρου στα μπουζούκια

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν την άφηνε από την αγκαλιά του και την φιλούσε στον λαιμό - Τα

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι από τα πιο "καυτά" ζευγάρια της ελληνικής showbiz, καθώς από την πρώτη στιγμή που αποκάλυψαν πως είναι σε σχέση, τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Αφού ο νικητής του Survivor 5 επέστρεψε στην κανονικότητα, οι δυο τους δεν χάνουν ευκαιρία και προσπαθούν να αναπληρώσουν όσο χρόνο έχασαν (περισσότερες λεπτομέρειες για τον έρωτά τους έδωσε στην αποκλειστική συνέντευξη στο youweekly.gr).

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής 22/7 αποφάσισαν να "το ρίξουν έξω" και βρέθηκαν να διασκεδάζουν μέχρι το πρωί στο μαγαζί όπου τραγουδάει ο Θοδωρής Φέρρης και η Κατερίνα Λιόλιου. Το μοντέλο ανέβασε, μάλιστα, και ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τον αγαπημένο της, να είναι όλη την ώρα στην αγκαλιά της και να της δίνει φιλιά στον λαιμό.

Τα φιλιά του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στα μπουζούκια

«Σκεφτόμαστε να...»

O Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα του ''Χαμογέλα και Πάλι'' την Κυριακή 10/7 και μεταξύ των όσων είπαν, αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν σχετικά με το επόμενο βήμα της σχέση τους, που συζητιέται ιδιαίτερα.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένο και χαρούμενο, που είναι ξανά μαζί μετά από τόσους μήνες απόστασης, που είχαν. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα βιαστούν να κάνουν κινήσεις, που αφορούν στη σχέση τους και με πρώτο βήμα να είναι η συγκατοίκηση, καθώς και οι δύο είναι σε φάση, που ψάχνουν σπίτι.

«Μόνο καλά πράγματα φαντάζομαι για αυτό το κορίτσι». «Σκεφτόμαστε να συγκατοικήσουμε. Ο Στάθης πριν μπει στο παιχνίδι άφησε το σπίτι του, είμαι σε φάση που κι εγώ ψάχνω σπίτι οπότε θα μείνουμε στο ίδιο» αποκάλυψαν.

«Θα είχε πολύ πλάκα να παρουσιάσουμε εκπομπή μαζί με τον Στάθη», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Κάνουμε εκπομπή κάθε μέρα στο σπίτι».