«Είναι αποτρόπαιες και φρικιαστικές καταστάσεις» - Απογοητευμένος ο Δημήτρης Γιώτης με την αποφυλάκιση του Φιλιππίδη

«Η δική μας συνεργασία ήταν άψογη»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι αποτρόπαιες και φρικιαστικές καταστάσεις» - Απογοητευμένος ο Δημήτρης Γιώτης με την αποφυλάκιση του Φιλιππίδη

Ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης, παρά τις δύσκολες ώρες που πέρασε λίγες ημέρες πριν, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την συνεργασία τους, αλλά και για την συμπεριφορά του, γενικότερα, με τους συνεργάτες του.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως ο κατηγορούμενος ήταν και είναι πολύ καλός όσον αφορά το κομμάτι της δουλειάς και την υποκριτική, ωστόσο οι πράξεις στις οποίες προέβη είναι ανατριχιαστικές και απαράδεκτες για τον ίδιο, ενώ θεωρεί πως η αποφυλάκισή του είναι ντροπιαστική για την κοινωνία μας.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιώτη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τηλεοπτικά έχεις συνεργαστεί και με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πως ήταν η συνεργασίας σας και πως σχολιάζεις την αποφυλάκιση του;

Έχουμε συνεργαστεί στο «Αν υπήρχες, θα σε χώριζα» σε σενάριο της Έλενας Ακρίτας έχοντας εγώ τον ρόλο του Πιερ του χορογράφου. Ήταν εξαιρετικά επαγγελματίας, τελειομανής και συγκεντρωτικός. Η δική μας συνεργασία ήταν άψογη και υπήρχε μια αμοιβαία εκτίμηση. Δεν νομίζω ότι συζητάμε το μέγεθος του ταλέντου του, μα για τα υπόλοιπα δεν έχω λόγια.

Δημήτρης Γιώτης

Είναι αποτρόπαιες και φρικιαστικές καταστάσεις. Ούτε μπορώ να φανταστώ ότι είναι θέμα εκδίκησης και οργανωμένης στοχοποίησης και καταστροφής του. Δεν ξύπνησαν μια ωραία πρωία και βάλθηκαν να τον εξαφανίσουν.

Τα παιχνίδια που μπορεί να κάνουν οι δαίμονες του μυαλού του καθενός είναι προσωπική του υπόθεση, μόνο που στο διάβα του μη σκορπάει φόβο και τρόμο. Τι να σχολιάσω για την αποφυλάκιση του; Φυλακή είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, η συνείδηση και η ντροπή μας!

«Κάτι ψιθυριζόταν, εντάξει θα πάει και με κάποια και τι έγινε;» - Η αποκάλυψη πασίγνωστης ηθοποιού για τον ηθοποιό

Μετά τα νεότερα σχετικά με την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και τις εξελίξεις με τη δίκη του, αρκετές είναι οι αποκαλύψεις που βγαίνουν ακόμη στο φως από άτομα που συνεργάστηκαν μαζί του και τον έζησαν ή από άλλους που γνώριζαν κάτι από τρίτους και δεν μιλούσαν.

Η Μαίρη Ραζή έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time» και μίλησε για τη ζωή τις και τις δυσκολίες που βίωσε όταν ήρθε στην Ελλάδα, αλλά και για εκείνον, μιας και δεν μπορεί να πιστέψει όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Εσύ το περίμενες όλο αυτό που έσκασε για τους δύο συγκεκριμένους συναδέλφους σου;

Όχι, σε καμία περίπτωση. Γιατί να το περιμένω; Από κάτι ψιθύρους και κουτσομπολιά στα παρασκήνια κάτι ερχόταν στα αυτιά μας. Ο Δημήτρης Λιγνάδης μένει στην ίδια γειτονιά με μένα και τον ξέρω από παιδί, δεν με ενδιέφεραν οι σεξουαλικές προτιμήσεις του. Δεν με ενδιαφέρει κανενός η σεξουαλική του προτίμηση, είναι δικό του θέμα, προσωπικό.

Ένας μορφωμένος άνθρωπος, με πετυχημένη καριέρα, καλός ηθοποιός, με έργα, αλλά κοίταξε, το πάθος πάντα δεν ελέγχεται. Βεβαίως θα κρίνει η δικαιοσύνη, μένει να αποδειχτούν όλα αυτά, όπως επίσης και για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κάτι ψιθυριζόταν στα καμαρίνια, παντρεμένος, εντάξει θα πάει και με κάποια και τι έγινε; Θα τον κρεμάσουμε; Έλεος! Αλλά, άλλο αυτό, άλλα αυτά που καταγγέλθηκαν.

Η αποκάλυψη πασίγνωστης ηθοποιού για τον Φιλιππίδη

Επειδή μας έχουν κάνει πολλά δώρα καλλιτεχνικά και ο ένας και ο άλλος, παραμένω σε αυτό που έχουν προσφέρει στην τέχνη κι όχι σε οτιδήποτε άλλο και φυσικά περιμένω να αποφανθεί η δικαιοσύνη. Αλλά το ρεζιλίκι μένει. Το θέατρο δεν είναι αυτό. Το θέατρο είναι φως. Βρέθηκαν και δυο τρεις που είναι σκοτεινοί. Έγινε. Αυτό δεν αλλάζει. Φυσικά είναι αυτονόητο ότι είμαι με την πλευρά των θυμάτων και θλίβομαι για όλα αυτά.