Του αφιέρωνε τραγούδια λίγες ώρες πριν τον γάμο - Με τιάρα και διαμάντια στα μαλλιά η Σοφία Λεοντίτση

Ποιο τραγούδι επέλεξε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Του αφιέρωνε τραγούδια λίγες ώρες πριν τον γάμο - Με τιάρα και διαμάντια στα μαλλιά η Σοφία Λεοντίτση

Η Σοφία Λεοντίτση ανακοίνωσε την Παρασκευή 22/7 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως έφτασε η μέρα που θα ντυθεί στα λευκά και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Τόλη Χριστοφοράκη.

Η μέρα αυτή έφτασε, λοιπόν, και το Σάββατο 23/7 η ίδια ανέβασε κάποια στόρι στο προφίλ της δείχνοντας κάποια στοιχεία από την τελική της εμφάνιση με το νυφικό, προχωρώντας όμως και σε μία αφιέρωση προς τον σύντροφό της. Το τραγούδι που επέλεξε για εκείνον είναι το "Όσο τίποτα σε θέλω" του Νίκου Οικονομόπουλου, δείχνοντας την ανυπομονησία της να σταθεί στο πλευρό του και να γίνουν "ένα".

Η αφιέρωση της Σοφίας Λεοντίτση στον σύντροφό της λίγες ώρες πριν τον γάμο

Σοφία Λεοντίτση - γάμος

Σοφία Λεοντίτση

«Πολλοί από εμάς νομίζουμε ότι είμαστε κάποιοι»

Δεν μάσησε τα λόγια της η Σοφία Λεοντίτση το πρωί του Σαββάτου 11/6, όταν μίλησε στην κάμερα του «Open Weekend». Η influencer αρχικά μίλησε για την Ιωάννα Τούνη και για την μεταξύ τους «έχθρα», ενώ στη συνέχεια απασφάλισε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ στάθηκε δίπλα στην πρώην σύντροφο του Στάθη Σχίζα.

«Αν την είχες απέναντι σου θα έλεγε ότι παίρνεις δημοσιότητα στις πλάτες της. Πολλοί από εμάς νομίζουμε ότι είμαστε κάτι ενώ είμαστε απλοί άνθρωποι. Πήρα θέση γιατί τοποθετήθηκε δημόσια για την πρώην σύντροφο του Στάθη, μια γυναίκα η οποία μίλησε με αξιοπρέπεια.

Η πρώην σύντροφος του Στάχη Σχίζα δεν ανέφερε ποτέ το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Λεοντίτση.