Παντρεύεται η Σοφία Λεοντίτση λίγο πριν γεννήσει το 2ο παιδί της - Οι φωτογραφίες με τις βέρρες του ζευγαριού

Στιγμές ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεύεται η Σοφία Λεοντίτση λίγο πριν γεννήσει το 2ο παιδί της - Οι φωτογραφίες με τις βέρρες του ζευγαριού

Η Σοφία Λεοντίτση πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στον σύντροφό της, Τόλη Χριστοφοράκη, καθώς περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μικρό τους παιδί. Λίγο πριν συμβεί αυτό, όμως, θέλησαν να σφραγίσουν τον έρωτά τους και να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια ανακοίνωσε πως το Σάββατο 23/7 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο αυτό, τονίζοντας την ανυπομονησία της να ονομάζεται πλέον κυρία Χριστοφοράκη. Μάλιστα, παρουσίασε σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους της βέρες που έχουν επιλέξει να φορούν για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Παντρεύεται η Σοφία Λεοντίτση με τον αγαπημένο της λίγο πριν γεννήσει

«Μερικές φορές δεν υπάρχουν και πολλά λόγια για να εκφραστείς και αν το κάνεις δεν είναι γιατί έχεις την ανάγκη να δείξεις κάτι .. είναι γιατί υπάρχει και η ανάγκη απλά να μοιραστείς μια χαρά σου μέσα σε έναν κόσμο όχι αγγελικά πλασμένο και όπου δυστυχώς επικρατεί πολύ κακό γύρω μας ..

Σε λίγες ώρες όπως μου γραφείς μέσα σε όλα , θα γίνω και επίσημα “κυρία Χριστοφοράκη”.. την μεγαλύτερη τιμή όμως την φέρω γιατί έχω εσένα με ότι αυτό συνεπάγεται .. περάσαμε πολλά και δυσκολίες που μόνο εσύ κ εγώ γνωρίζουμε για να φτάσουμε σήμερα εδώ και το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι σ αγαπώ , είμαι πολύ περήφανη για τη ψυχή που κουβαλάς μέσα σου και πολύ τυχερή που σε έχω ! Ένας άνθρωπος που δεν με χρέωσε ποτέ για τίποτα και έχει μόνο μια αγκαλιά για εμένα, τα λάθη μου , τα σωστά μου, τα ωραία μου και τα άσχημα μου … Εύχομαι να σταθώ αξία της αγάπης σου ..

Μια συμβουλή σε όλους .. όταν μάθετε να συγχωρείται και να χωράτε πολύ αγάπη μέσα σας για τον άνθρωπο που διαλέγετε να δημιουργήσετε οικογένεια , έχετε μια αγκαλιά για εκείνον κ είστε λιγότερο επικριτικοί στα οποία λάθη του, τότε η οικογένεια που πάτε να χτίσετε θα βασίζεται σε πολύ γερά θεμέλια που δύσκολα θα πέσουν…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σοφία Λεοντίτση - γάμος

Αποκάλυψε πρώτη φορά πόσα κιλά έχει πάρει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Σοφία Λεοντίτση είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Να τονίσουμε πως η ίδια πριν από λίγο καιρό βρέθηκε στο X-Factor ωστόσο το μουσικό της ταξίδι δεν κράτησε και για πολύ καθώς την είδαμε να αποχωρεί.

Βέβαια, η ίδια έχει έναν λόγο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού ενώ όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω από πρόσφατη ανάρτησή της η ίδια αποκάλυψε πόσο ζυγίζει πλέον στην εγκυμοσύνη της.

«Σαφώς δεν τρελαίνομαι με τα κιλά, αλλά έχοντας περάσει μια εγκυμοσύνη και γνωρίζοντας το μετά και τη ψυχολογία της γυναίκας, αποφάσισα σε αυτήν απλά να προσέξω και να μου γίνει μάθημα ότι έζησα την πρώτη φορά. Στον 5ο μήνα έχω βάλει σχεδόν 1,5 με 2 κιλά περίπου. Ο στόχος είναι να μην ξεπεράσω τα 10 αυτή τη φορά μέχρι το τέλος της κύησης. Το φυσιολογικό δηλαδή και το πρέπον για εμένα».

Σοφία Λεοντίτση - Ανάρτηση